Kaksi biisiä Guns N’ Rosesin ja Pearl Jamin kepittäjiltä, mikin takana itse Killing Joken Jaz Coleman

26.04.2016

Kyllä näitä kollaboraatioita nyt satelee. Nyt olisi tarjolla kaksi biisiä ryhmältä nimeltä Levee Walkers, jonka takaa löytyvät Guns N’ Rosesin basisti Duff McKagan, Pearl Jamin kitaristi Mike McCready ja entinen Screaming Treesin rumpali Barrett Martin. Biisien laulajana vierailee vieläpä Killing Joken eksentrinen keulahahmo Jaz Coleman.

– Levee Walker on henkiolento, joka joskus nähdään kävelemässä tulvapatojen (levee) huipulla keskiyöllä. Legenda kertoo, että he ovat patoa rakentaneiden miesten aaveita, toiset taas sanovat niiden olevan aaveita, jotka etsivät kadonneita rakastettujaan, ja vielä toiset sanovat, että nämä näyt ovat yksinkertaisesti valon ja sumun välähdyksiä, jotka hämmentävät mieltäsi, kun olet eksyksissä Amerikan Syvän Etelän salaperäisillä vesistöillä, sanoo Barrett Martin ryhmän nettisivuilla.

– Kuten tällainen Levee Walker -aave, tämäkin ryhmä ilmestyy, katoaa ja ilmestyy uudelleen, silloin kun musiikillinen inspiraatio meihin iskee.

– Toivottavasti nautitte tästä ensimmäisestä annistamme. Ja kävelkää kanssamme.

Seattle-pohjaisen ryhmän laulajat saattavat tulevaisuudessa vaihdella, joten Colemanin tunnistettava raspi kuullaan ehkä vain näissä kahdessa biisissä. Biisit voi käydä kuuntelemassa ryhmän nettisivuilta, mistä single on myös saatavilla seiskatuumaisena vinyylinä.

Lisää luettavaa