”Kannattaisi varmaan tehdä sitten jotain muuta” – C.O.C.-kitaristi kommentoi Misfits-kitaristin lausuntoja ärsyttävistä fanitapaamisista

Woody Weatherman sanoo kuitenkin ymmärtävänsä, mistä Doylen asenne kumpuaa.

05.03.2019

The Misfits -kitaristina tunnettu Doyle Wolfgang Von Frankentsein antoi hiljattain lausuntoja, joissa tämä ilmaisi tyytymättömyytensä siitä, miten musiikin lataaminen ilmaiseksi netistä on pakottanut muusikkoja etsimään vaihtoehtoisia tapoja ansaita voit leivän päälle. Hän muun muassa sanoi, ettei hän itse haluaisi pitää maksullisia fanitapaamisia, mutta hänen on pakko pärjätäkseen.

”Käytät tuhansia ja tuhansia dollareita tehdäksesi levyn ja sitten nämä paskiaiset vain varastavat sen. Sitten he vielä vaativat lisää. Ja sinä olet mulkku, koska teet fanitapaamisia 50 dollarista kompensoidaksesi menetystä. Etkä edes haluaisi tehdä niitä. Luuletko, että haluan oikeasti nähdä niitä vitun ihmisiä? En todellakaan.Keikan jälkeen haluan vain käydä suihkussa ja mennä nukkumaan. Minähän olen juuri päässyt töistä”, Doyle jyrisi.

Metal Nation Radio kyseli puolestaan Corrosion of Conformity -kitaristi Woody Weathermanin mielipidettä aiheesta sekä mitä ajatuksia Doylen lausunnot hänessä herättävät. Weatherman sanoi toisaalta ymmärtävänsä Doylea, mutta totesi tämän asenteen kaipaavan kuitenkin parantamista.

”Tiedän, että Doyle on mukava kaveri. Mutta sen sanon, että jos häntä harmittaa noin paljon, kannattaisi varmaan tehdä sitten jotain muuta. Pepper [Keenan, C.O.C.-laulaja} ja minä teemme usein [fanitapaamisi], koska nautimme faniemme tapaamisesta, kuulumien kyselemisestä ja palautteen saamisesta. Ei se ole mikään ongelma”, Weatherman tuumaa.

”Tavallaan ymmärrän, mitä Doyle ajaa takaa, sillä onhan se vaikeaa. Hän raataa juttujensa eteen ja varmasti tuntee, ettei musiikkiala ole enää… yhtä lempeä muusikoita kohtaan. Mutta tämä on nykyaikaa. Siihen pitää vain mennä mukaan. Jos et tykkää siitä, täytyy varmaan tehdä sitten jotain muuta.”

Lisää luettavaa