”Karikatyrisoitu kappale vaati tietysti karikatyrisoituneen videon” – King Satanin tuore single yhdistelee industrial metalia, hard rockia ja tanssimusiikkia

King Satan kehoittaa uudella levyllään palvomaan Saatanaa.

12.09.2019

Tamperelainen industrial metal -yhtye King Satan julkaisee 22. marraskuuta toisen pitkäsoittonsa I Want You to Worship Satan Inverse Recordsin toimesta. Levyltä on aiemmin lohkaistu single The Killing of God ja nyt esimakua on tarjolla uuden Fuck Yoga -kappaleen sekä kappaleeseen tehdyn musiikkivideon tiimoilta.

Fuck Yoga (pun intended) eli kuinka yhdistetään industrial metal, hard rock ja tanssimusiikki! Biisin ja musavideon ajattomasta allegoriasta huolimatta, teemat tuntuvat sopivan aivan hyvin nykyiseenkin ajan henkeen. Musavideon ohjaajana voin myös sanoa, että karikatyrisoitu kappale vaati tietysti karikatyrisoituneen videon seurakseen. Halusin revitellä väreillä niin sanotusti vanhan koulukunnan mukaan ja leikitellä jonkin sortin 70-luvun splätterpsykedelian kanssa, jossa sarjakuvamaiset kuvaukset flirttailee oikean videokuvan kanssa!” kuvailee bändin johtaja King Aleister Satan.

Lisää luettavaa