Kataklysm-kitaristi sairastui koronaan – ”Ensimmäiset päivät olivat todella brutaaleja”

Jean-François Dagenais selvisi onneksi melko vähällä.

25.08.2020

Kanadalainen death metal -veteraani Kataklysm kertoi viime viikonloppuna sosiaalisessa mediassa kitaristi Jean-François Dagenaisin sairastuneen koronaan. Dagenais julkaisi myöhemmin bändin some-kanavien välityksellä omat terveisensä ja kertoi voivansa jo paljon paremmin.

”Viime viikko alkoi kuin mikä tahansa tavallinen viikko. Tein uuden Kataklysm-albumin pressihommia ja keskiviikkoaamuna herätessäni olo oli kuin juna olisi törmännyt minuun. Minulla oli kuumetta, joka paikkaan sattui ja energiatasoni olivat nollassa. Oloni ei ollut seuraavana päivänä yhtään sen parempi joten menin lääkäriin ja he tekivät kaiken varalta koronatestin. Testi oli positiivinen, mikä oli järkytys, koska olen äärimmäisen varovainen tyyppi. Pidän kasvomaskia säännöllisesti, pesen käsiäni ja menen ulos harvoin”, Dagenais kertoo kokemuksestaan.

”Viikonlopun aikana vointini oli jo parempaan päin ja aloin tuntea olevani taas entiselläni. Onneksi olen hyväkuntoinen eikä minulla ole mitään piileviä terveysongelmia. Pysyn karanteenissa kotona perheeni kanssa (he ovat toistaiseksi voineet hyvin) ja pääsen tästä eroon tuossa tuokiossa.”

”En halua tehdä tästä isoa numeroa enkä halua, että uusi levymme jää tämän asian varjoon, mutta halusin kuitenkin kertoa asiasta teille muistuttaakseni, että tauti voi iskeä keneen tahansa, joten olkaa varovaisia. Se on inhottava tauti ja ensimmäiset päivät olivat todella brutaaleja, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Olen kunnossa ja pääsen tästä yli.”

Kataklysm julkaisee uuden pitkäsoittonsa Unconquered 25. syyskuuta. Kyseessä on yhtyeen 14. studioalbumi.

Lisää luettavaa