Katatonian The Great Cold Distance 10 vuotta – luvassa juhlapainos runsailla bonuksilla

23.10.2016

Melankolista metallirokkia soittavan Katatonian The Great Cold Distance -albumin julkaisusta tuli maaliskuussa kuluneeksi 10 vuotta. Kuten tavallista, myös tästä levystä pusketaan ulos juhlapainos, jota lienee parasta kuvailla sanalla massiivinen.

20. tammikuuta julkaistava juhlapainos koostuu 40-sivuisesta kansiltikirjasesta ja neljästä erillisestä cd:stä. Mukana on tietysti itse levy, sen 5.1 -remiksaus, b-puolista ja bonuskappaleista koostuva bonuskiekko, sekä Plovdivin filharmonisen orkesterin kanssa soitetulta keikalta taltioitu livelevy.

Bändin mukaan juhlajulkaisulla on paikkansa.

– Kun tarkastelimme menneiden vuosiemme settilistoja, kävi ilmi, että olemme soittaneet eniten kappaleita juuri The Great Cold Distancelta. Tämän valossa on hyvä juhlistaa kymmenvuotista levyä, ja olemme iloisia, että saamme kaikki albumin osat samaan pakettiin, kitaristi Anders Nyström kertoo.

Mikäli et jaksa odotella tammikuuhun saakka, levystä julkaistaan 9. joulukuuta tuplavinyyli, jonka toinen kiekko koostuu mainituista b-puolista ja bonuksista.

Lisää luettavaa