Killing Joken Jaz Coleman osoitti sydäntäriipaisevan muistokirjoituksen edesmenneelle Kevin ”Geordie” Walkerille

Miehet olivat ystäviä vuosikymmeniä.

31.12.2023

Killing Joken keulamies Jaz Coleman on julkaissut koskettavan muistokirjoituksen yhtyeen edesmenneelle kitaristille Kevin ”Geordie” Walkerille. Walker menehtyi aivoinfarktiin marraskuun lopussa Prahassa. Hän oli kuollessaan 64-vuotias.

Coleman julkaisi Instagramissa päivityksen:

– Rakas Geordie. Olen päiväkausia tuijottanut tyhjää paperia edessäni kykenemättä kirjoittamaan siihen yhtään mitään. Kuinka pystyisin ilmaisemaan tätä mittaamatonta surua? Tai typistämään viimeiset 45 vuotta muutamaan kappaleeseen?

– Olemme jakaneet mielettömän matkan – vaikeuksia ja voittoja, tuhansia konsertteja, ne monet elämät, jotka koimme yhdessä tämän lyhyen elämän aikana eri puolilla maailmaa. Mikään näistä ei olisi ollut mahdollista ilman sinun horjumatonta päättäväisyyttäsi.

– Kun meno muuttui hankalaksi ja rahat loppuivat, muut häipyivät – sinä et koskaan.

– Yli neljä ja puoli vuosikymmentä sinä olit ainoa pysyvä todistaja. Olet ainoa, joka on osallistunut joka ikiseen Killing Joken konserttiin ja nauhoitukseen alusta saakka. Kaikki me, jotka olemme koskaan rakastaneet Killing Jokea, olemme sinulle niin paljon velkaa.

–Suruni on musertava. Mikään ei pysty täyttämään sitä hirvittävää tyhjyyttä jonka jätit jälkeesi, sillä olit toinen puoliskoni.

– Olen viettänyt kanssasi enemmän aikaa kuin biologisen veljeni, tai kenenkään muunkaan ihmisen. Vaikka viimeisimpinä vuosina vietimmekin aikaa erillämme minun raittiudestani johtuen, tiesit aina etten ole koskaan kaukana ja että voit luottaa minuun jos tarvitset minua.

– Toivon että olisin voinut olla luonasi viimeisinä tunteinasi. Minua kuitenkin lohduttaa ajatus siitä, että isäsi Ron, Terry Cox, Raven ja Alan Glover olivat odottamassa sinua toisella puolella, ja että sinä odotat minua, kunhan minun aikani koittaa. Löysimme toisemme jo kerran ja tulemme löytämään uudestaan.

– Haluan sinun tietävän kuinka etuoikeutetuksi tunnen itseni siksi, että olin ensimmäinen henkilö, jonka tapasit Lontoossa seitsemänkymmentäluvulla, ja että sain olla yksi viimeisiä jotka kävivät kanssasi syväluotaavan keskustelun ennen lähtöäsi.

– Tiedän toiveesi, musiikilliset pyrkimyksesi ja jäljelläolevat tavoitteesi Killing Joken suhteen – radikaaleja muutoksia, joiden suhteen olit sekä intohimoinen että ymmärtäväinen. Tiedän, että kuiskaat korvaani ja johdatat minua kaikissa tulevissa pyrkimyksissäni. Tahtosi tulee toteutumaan.

– Geordie, rakas veljeni, elät sydämessäni ikuisesti. En tule koskaan toipumaan menettämisestäsi. Työsi tulee loistamaan aikojen loppuun saakka. Uskollinen ja ikuisesti rakastava veljesi, Jaz.

Lisää luettavaa