Korn julkaisi uuden singlen – uuden albumin lisäksi yhtyeeltä tulossa myös podcast-sarja

The Nothing ilmestyy ensi viikolla.

08.09.2019

Korn julkaisi pari päivää sitten uuden kappaleensa Can You Hear Me. Se on samalla singlelohkaisu Kornin kaikkiaan kolmanneltatoista studioalbumilta The Nothing, joka ilmestyy kuultavaksemme sopivasti juuri ensi viikon perjantaina 13. syyskuuta.

Kyseinen kappale sai myös visualizer-tyyppisen musiikkivideon, joka on itse asiassa yhdistelmä videota ja mainosta tulevasta. Video nimittäin esittelee yleisölle tulossa olevan, albumin kanssa samannimisen kuusi jaksoa käsittävän podcast-sarjan. Podcastin takaa löytyvät yhtyeen itsensä lisäksi myös Adam Mason ja Simon Boyes.

Yhtye kuvailee podcastin sisältöä seuraavasti:

”Koska olemme siinä hengessä, että haluamme antaa faneillemme kattavimman ja mukaansatempaavimman Korn-kokemuksen, olemme luoneet fiktiivisen narratiivisen (kertomuksellisen) podcastin nimeltään The Nothing. Yhdessä Adam Masonin ja Simon Boyesin kanssa kerromme tarinan pienestä kaupungista Kansasissa, jonka epäkohdat ovat ratkenneen karismaattisen yhteisöjohtajan ja hänen kannattajiensa käsissä. Mutta tietysti, mikään ei koskaan ole sitä, miltä se näyttää”

Lisää tietoa podcast-sarjasta on lähteiden mukaan tulossa, joten odotamme, mitä tuleman pitää.

Visualiser-videon näet alta.

 

Lisää luettavaa