Kornin seuraava levy tulee olemaan raskainta Kornia vuosiin, sanoo kitaristi Head

Brian Welch sanoo bändin keskittyvän tällä kertaa entistä enemmän soundeihin.

28.03.2024

Korn työstää parhaillaan seuraajaa vuoden 2022 Requiem-pitkäsoitolleen. Kitaristi Brian ”Head” Welch keskusteli tulevan, vielä sävellysvaiheessa olevan levyn suunnasta tuoreessa WSOU 89.5 FM -radion haastattelussa.

”Olemme nyt todella sukeltaneet syvälle soundeihin, äänenväreihin ja mikitystekniikoihin. Vaikka rakastan kaikkea, mitä olemme viimeisen 10 vuoden aikana tehneet, osa minusta ajattelee, että voimme lyödä ne laudalta. Rakastan biisejä, joita olemme tehneet, mutta soundien puolesta voimme lyödä ne”, kitaristi toteaa.

”Käytämme uuteen musiikkin entistä enemmän aikaa ja myös rahaa, heh! Meillä ei ole levy-yhtiötä takanamme, joten me hoidamme kaiken itse. Haluamme purkaa soundimme osiin ja samalla muistella, mistä olemme tulleet ja miten asiat tehtiin joskus muinoin. Soundien osalta haemme sellaista vintage-Korn -fiilistä modernilla twistillä.”

”Mielestäni uusi kama on parasta ja raskainta Kornia vuosiin. Se tulee olemaan hyvin raakaa ja tavallaan perusasioihin palaavaa, mitä tulee soundeihin ja äänittämiseen. En halua paljastaa liikaa, mutta olemme todella, todella tyytyväisiä siihen, missä olemme tällä hetkellä.”

Korn kiertää syksyllä Pohjois-Amerikkaa yhdessä Gojiran ja Spiritboxin kanssa. Lokakuussa yhtye soittaa debyyttialbuminsa 30-vuotisjuhlakonsertin Los Angelesin BMO-stadionilla.

Lisää luettavaa