Kornista sivusta oleva Fieldy kommentoi poissaoloaan – ”He ovat veljiäni, mutta olemme nyt vain eri tilanteissa”

Basisti myös tarkensi, mitä tarkoitti "pahoilla tavoilla", joiden vuoksi hän kertoi kesällä 2021 pitävänsä taukoa bändistä.

24.10.2022

Korn-yhtyeen basisti Reginald ”Fieldy” Arvizu ilmoitti kesällä 2021 astuvansa hetkeksi sivuun bändin toiminnasta ja tulevista keikoista. Fieldyn tilalla bändin keikoilla sekä yhtyeen viimeisimmältä Requiem-levyltä julkaistuilla musiikkivideoilla on nähty Suicidal Tendencies -yhtyeestä tuttu Roberto ”Ra” Díaz.

Fieldy ei ole kuitenkaan tyystin pitänyt taukoa musiikkihommista, vaan on tehnyt ja julkaissut uutta musiikkia Stillwell-sivuprojektinsa kanssa. Stillwell julkaisi tuoreimman singlensä Rock the House viime viikolla ja kappaleen kylkeen tehtiin myös Beastie Boysin So What’Cha Want -videolle kumartava musiikkivideo.

Stillwellin singlejulkaisun yhteydessä Fieldy julkaisi myös omalla Facebook-sivullaan videotervehdyksen, jossa tämä muun muassa avasi tarkemmin, mitä tarkoitti, kun kertoi pitävänsä Kornista taukoa ”vanhojen demonien” ja ”pahojen tapojen” nostettua päätään.

”Olen nyt siinä pisteessä elämässäni, missä olen ollut oikeastaan koko elämäni. Joskus minulla ei ole mitään pahoja tapoja, joskus taas on. Mutta täsmennetään, että kun puhuin ’pahoista tavoista’, en tarkoittanut huumeita, vaan… En todellakaan kannusta tähän, mutta päivän päätteeksi, kun olen hoitanut kaikki velvollisuuteni, saatan ottaa yhden tai useamman Bud Light -oluen. Saatan ottaa niitä niin monta kuin haluan. Olen aikuinen mies. Mutta tiedän, että minun täytyy nousta aamuviideltä, koska olen vastuullinen ja minulla on töitä tehtävänä. On ihmisiä, jotka rakastavat minua ja ovat minusta riippuvaisia, joten olen heille läsnä”, Fieldy avaa.

”En ole koskaan kokeillut kokaiinia. En ole koskaan kokeillut heroiinia. Minä juon Bud Lightia. Jos Bud Light haluaisi sponsoroida meitä, en pahastuisi.”

Fieldy myös vakuuttaa, ettei hänen ja muiden Korn-jäsenten välillä ole mitään skismoja tai pahaa verta.

”Tulen lopun elämäni olemaan Fieldy Kornista. Se on osa perintöäni. He ovat minun väkeäni. He ovat veljiäni, mutta olemme nyt vain eri tilanteissa. Emme ole vihaisia toisillemme, kaikki on hyvin.”

Lisää luettavaa