Koronaskeptikko Ted Nugent sairastui koronaan – ”Luoja, miten ärsyttävää…”

Pandemiaa vähätellyt ja rokotteita vastustava rokkari sai testistä positiivisen tuloksen.

20.04.2021
Kuva: Konservatiivisista mielipiteistään tunnettu veteraanirokkari Ted Nugent on viime aikoina ollut uutisotsikoissa koronaa ja pandemiaa vähättelevistä, suorastaan skeptisistä lausunnoistaan. Nugentin mielestä esimerkiksi koronaan kuolleiden määriä liioitellaan eikä kyseessä ole tavallista flunssaa pahempi asia. Hän on myös kieltäytynyt ottamasta rokotetta ja kritisoinut päättäjiä kokoontumisrajoitusten vuoksi. Hiljattain Nugent myös ihmetteli, miksi 18 edellistä covidia ei saanut koko maata sulkutilaan, mutta nyt covid-19 sai - tosin nimessä oleva lukuhan ei ole järjestysnumero vaan viittaa vuoteen jolloin tauti todettiin. "Tämä ei ole oikea pandemia eikä se ole oikea rokote. Olen pahoillani, mutta en aio ottaa sitä. Jos tulet lähelleni neulan kanssa, pelkään henkeni puolesta ja tiedät kyllä, mitä siinä tilanteessa teen. 'Hei, olen valtiosta. Tämä piikki on sinulle hyväksi'. Joo, haista vittu!" Nugent jyrähti Facebook Live -videollaan viime vuoden lopussa. Nyt Nugent on kuitenkin ilmoittanut viimeisimmässä Facebook Live -videossaan sairastuneensa koronaan. "Minulla on ilmoitus, josta muut sanoivat, ettei minun pitäisi kertoa siitä. Minulla on ollut flunssaoireita viimeiset 10 päivää. Luulin kuolevani", Nugent kertoo 19. huhtikuuta kuvatulla videolla (löytyy artikkelin lopusta). "Sain tänään positiivisen testituloksen. Pääni on aivan tukossa, koko kroppaa särkee. Luoja, miten ärsyttävää. Olen hädin tuskin pystynyt ryömimään ylös sängystä viimeisten parin päivän ajan. Mutta minut on siis virallisesti testattu covid-19 -positiiviseksi."

Konservatiivisista mielipiteistään tunnettu veteraanirokkari Ted Nugent on viime aikoina ollut uutisotsikoissa koronaa ja pandemiaa vähättelevistä, suorastaan skeptisistä lausunnoistaan. Nugentin mielestä esimerkiksi koronaan kuolleiden määriä liioitellaan eikä kyseessä ole tavallista flunssaa pahempi asia. Hän on myös kieltäytynyt ottamasta rokotetta ja kritisoinut päättäjiä kokoontumisrajoitusten vuoksi. Hiljattain Nugent myös ihmetteli, miksi 18 edellistä covidia ei saanut koko maata sulkutilaan, mutta nyt covid-19 sai – tosin nimessä oleva lukuhan ei ole järjestysnumero vaan viittaa vuoteen jolloin tauti todettiin.

”Tämä ei ole oikea pandemia eikä se ole oikea rokote. Olen pahoillani, mutta en aio ottaa sitä. Jos tulet lähelleni neulan kanssa, pelkään henkeni puolesta ja tiedät kyllä, mitä siinä tilanteessa teen. ’Hei, olen valtiosta. Tämä piikki on sinulle hyväksi’. Joo, haista vittu!” Nugent jyrähti Facebook Live -videollaan viime vuoden lopussa.

Nyt Nugent on kuitenkin ilmoittanut viimeisimmässä Facebook Live -videossaan sairastuneensa koronaan.

”Minulla on ilmoitus, josta muut sanoivat, ettei minun pitäisi kertoa siitä. Minulla on ollut flunssaoireita viimeiset 10 päivää. Luulin kuolevani”, Nugent kertoo 19. huhtikuuta kuvatulla videolla (löytyy artikkelin lopusta).

”Sain tänään positiivisen testituloksen. Pääni on aivan tukossa, koko kroppaa särkee. Luoja, miten ärsyttävää. Olen hädin tuskin pystynyt ryömimään ylös sängystä viimeisten parin päivän ajan. Mutta minut on siis virallisesti testattu covid-19 -positiiviseksi.”

Lisää luettavaa