Kotiseuturakkautta parhaimmillaan – Korpiklaani teki menevän kannatuslaulun FC Lahdelle

10.09.2016

Lahdesta kotoisin oleva folk metal -yhtye Korpiklaani on tehnyt singlen yhteistyössä FC Lahden kanssa. Tarkoituksena on juhlistaa jalkapallojoukkueen 20-vuotiasta matkaa uuden kannatuslaulun merkeissä.

– FC Lahti ja Korpiklaani. Lahtelaisuus ja kansainvälisyys sekä vahvojen tunteiden herättäminen yhdistävät näitä brändejä. Me FC Lahdessa arvostamme sitä, että Korpiklaani tunnustaa värejämme ja tuo maailmalle hienon ja tyyliin sopivan FC Lahti -biisin. Lahti rocks!, FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen hekumoi.

Projekti vaikutti mieleiseltä myös yhtyeen näkökulmasta.

– Kun minulta kysyttiin, lähtisikö Korpiklaani tukemaan paikallista jalkapallojoukkuetta, joka pelaa suomen korkeimmalla liigatasolla, vastaukseni oli ehdottomasti kyllä, keulakuva Jonne Järvelä kertoo.

– Mieleen tuli myös ajatus, millä tavoilla yhteistyötä voisi viedä eteenpäin. Ensimmäisenä mieleen tuli toki meille yhtyeenä tärkein, eli tehdä kappale FC Lahden viralliseksi kannustuslauluksi, ja tässä se nyt on. Biisin sanoihin yhdistin myös vähän kotiseuturakkautta ja sen historiaa. Toivottavasti FC Lahti -fanit ja muutkin ottavat tästä kopin.

Lisää luettavaa