Kotimaisen Gloomy Grimin keulakuvan aika on ilmeisesti käymässä vähiin – mies jätti pysäyttävän testamentin faneilleen

Gloomy Grimin taival on loppunut.

14.08.2021

Vuodesta 1995 toimineen, dark/horror metalia soittaneen Gloomy Grimin perustaja Agathon (alias Juha Hintikka) ilmoitti vajaat kaksi vuotta sitten ikäviä uutisia terveydentilastaan.

Agathon viimeisteli tämän jälkeen Gloomy Grimin viimeiseksi jäävän levyn Agathonomiconin yhdessä bändinsä kanssa, ja kirjoitti eilen jäähyväiset faneilleen.

Facebookiin ilmestynyt tilapäivitys kertoo myös, että miehen aika on käymässä vähiin:

”Terveydentilani (aivokasvaimet) tekivät selväksi, että Gloomy Grim lopettaa, mutta mietin tätä jo aiemminkin. Liian paljon työtä, liian vähän hauskuutta”, Agathon kirjoittaa.

”Oli hienoa, että Micko patisti minua viimeistelemään kappaleet, ja olen todella ylpeä paketista. Kiitos! Tällä levyllä on myös jopa kokonaisia kappaleita, jotka olen soittanut kitaralla. Aiemmin lähes kaikki oli muiden bändiläisten soittamaa, minä vain kirjoitin kappaleet. Sanoituksellisesti albumi on minulle ehkä kaikkein tärkein.”

”Tilanteeni on stabiili, sain diagnoosin 9.11.2019 (olen pärjännyt aika kauan). Nyt olen sairaalassa, ja melko varma, että kävelen täältä vielä pois. Elämä jatkuu niin kauan kuin on jatkuakseen, mutta lääkärit eivät voi tehdä enää juuri mitään. Jäljellä on ainoastaan kortisonia aivojen turvotukseen ja Pimeyden odotusta. Siispä päätin kirjoittaa tavallaan testamentin.”

Voit lukea koko tilapäivityksen alhaalta.

Lisää luettavaa