Gloomy Grim jää tauolle – nokkamies Agathonilla vakavia terveysongelmia

Laulajan päästä on löydetty kasvaimia.

03.12.2019

Vuonna 1995 perustettu dark/horror metal -yhtye Gloomy Grim jää määrittelemättömän pituiselle tauolle laulaja-kosketinsoittaja Agathonin terveystilan vuoksi. Agathon, oikealta nimeltään Juha Hintikka, tiedotti asiasta yhtyeen Facebook-sivujen välityksellä.

”Olen jo jonkun aikaa kärsinyt päänsärystä, muistinmenetyksistä ja toiselle tietoisuuden tasolle siirtymisistä. Kävi ilmi, että minulla on kaksi kasvainta päässäni ja se on levinnyt myös muualle. Hoidot aloitetaan muutaman päivän päästä, mutta sanovat, etteivät nuo jutut katoa minnekään. Ne heikentävät kuntoani koko ajan ja lopulta vievät minut manan majoille. Milloin se tapahtuu? Kukaan ei tiedä”, Agathon kirjoittaa.

”Gloomy Grim on pysähtyneessä tilassa. Se ei kuitenkaan kuole koskaan. Kuten ei myöskään Agathon – hän on ikuinen ja elää meissä kaikissa.”

Juha ”Agathon” Hintikka kertoo, että hänellä on tarpeeksi materiaalia vielä yhteen Gloomy Grim -albumiin, mutta jää nähtäväksi, onko hänellä aikaa/kiinnostusta saada niitä valmiiksi julkaisuksi asti. Myös ainakin yksi sovittu keikka 20. joulukuuta Keravalla Azazelin ja Astral Corpsen kanssa on tarkoitus soittaa suunnitelmien mukaan.

”Gloomy Grim on ollut minulle suuri ilo – itse asiassa se on ollut minulle koko elämä. Näyttää siltä, että monet muut ovat myös nauttineet siitä, mikä on hienoa ja kiitän teitä kaikkia. Haluan erityisesti kiittää kaikkia niitä jäseniä, jotka ovat olleet mukana näiden 24 vuoden aikana. He ovat tehneet paljon työtä toteuttaakseen minun visiotani täydellisesti bändistä: kauhuelokuvamusiikkia metallilla, maailman synkin bändi. Se oli alkuperäinen suunnitelma vuonna 1995”, Agathon kiittää.

Agathon aloitti pitkän uransa musiikin parissa 80-luvulla legendaarisen Airdashin rumpalina. Hän on toiminut rumpalina myös muun muassa Barathrumissa, Thy Serpentissä, Corporal Punishmentissa sekä Soulgrindissa.

Voit lukea Agathonin koko tiedotteen alta:

Lisää luettavaa