Kotimaiset Babylon Whores ja Arktau Eos esillä Nicolas Cagen tähdittämässä Lovecraft-kauhuleffassa – Perttu Häkkinen yhdistävänä tekijänä

Maailma on lopulta yllättävän pieni paikka.

31.01.2020

Vaikka Babylon Whores hajosikin jo vuonna 2004, on bändillä silti edelleenkin sankoin joukoin faneja. Yksi heistä on Richard Stanley, eksentrinen elokuvantekijä, jolta on juuri ilmestymässä Nicolas Cagen tähdittämä Lovecraft-filmatisointi Color Out of Space.

Elokuvassa nähdään Babylon Whoresin julisteen lisäksi myös bändissä vaikuttaneen Antti Litmasen rituaaliambient-bändin Arktau Eosin juliste ja paita. Kiitetäänpä Litmasta myös leffan lopputeksteissä.

Upea hatunnosto!

Leffassa kuullaan myös Burzumia ja Mayhemia. Ikävä kyllä ne ovat lähestulkoon tunnistamattomia, sillä biisit soivat pelkkien korvakuulokkeiden kautta

Inferno otti yhteyttä Litmaseen ja kyseli miekkosen suhdetta ohjaaja Stanleyhin. Ja totta tosiaan, Litmanen myönsi tuntevansa ohjaajan, ja on jopa tavannut hänet esoteeris-mytologisissa merkeissä Pyreneillä, Ranskassa, Arktau Eos -kollegansa Antti Haapapuron kanssa. Kontakti syntyi yhteisen ystävän, radiopersoona ja kirjailija Perttu Häkkisen poismenon jälkimainingeissa. Alla kuva kolmikosta.

Antti Litmanen, Antti Haapapuro, Richard Stanley

Color Out of Spacen ensi-ilta 14. helmikuuta.

Tsekkaa leffan traileri ja uusi juliste alta.

YouTube video

Lisää luettavaa