Kovan luokan all star -ryhmä Cardiacsin parissa – mukana muun muassa Napalm Deathin, Voivodin ja Municipal Wasten jäseniä

Myös Cardiacs-basisti itse on mukana etäjamitteluvideolla.

01.03.2021

Maailmaan on putkahtanut melkoisella all star -porukalla toteutettu etäjamittelu brittiläisen Cardiacsin Tarred and Feather -kappaleesta. Soittamassa ovat nimittäin koko projektin isä Shawn Knight (Child Bite), Shane Embury (Napalm Death ja miljoonat sivuprojektit), Dan ”Chewy” Mongrain (Voivod), Dave Witte (Municipal Waste), Bruce Lamont (Yakuza, Brain Tentacles), Christian Doble (Fawn, ex-Child Bite), Stian Carstensen (Farmers Market) sekä PowerDave-kaksikko. Mukaan on saatu myös viime vuonna menehtyneen Cardiacs-nokkamies Tim Smithin veli Jim, joka soitti yhtyeessä bassoa.

”Projektin alkuperä on yksinkertainen; halusin tehdä biisin Danin kanssa! Tiesin hänen olevan suuri Cardiacs-fani ja pystyin kuvittelemaan meidät hoitamaan omat osuutemme. Mielestäni kysyimme Witteä ensimmäiseksi mukaan ja hän ehdotti projektiin PowerDavea vibrafoniin sekä Shanea, joka on luultavasti maailman kovin Cardiacs-fani. Shanen kautta mukaan saatiin myös Jim Smith, joka nöyränä alensi itsensä kakkosbasistiksi. Koko porukka vain hyppäsi kyselemättä mukaan! Jopa Stian Carstensen, tämä mahtava norjalaishanuristi, suostui oitis. Satuin varmaan kysymään porukkaa juuri oikeana päivänä mukaan”, Knight avaa projektia Decibel-lehdessä.

”Oli suuri kunnia tehdä kunniaa yhdelle suurelle musiikilliselle sankarilleni ja suosikkiyhtyeistäni näiden upeiden artistien kanssa. Tunnen suurimman osan heistä henkilökohtaisesti ja vaikkemme ole ennen soittaneet yhdessä, olemme viettäneet pitkiä aikoja samoilla kiertueilla. On myös todella hienoa saada Stian ja Bruce mukaan sekä ainoa oikea Jim! Kunnioitan syvästi kaikkia, jotka tulivat mukaan juhlistamaan Timiä ja Cardiacsin musiikkia”, lisää Mongrain.

Lisää luettavaa