Kurkkusyövästään kertonut Dave Mustaine lähettää faneille videoterveiset – ”Me voitamme tämän yhdessä”

Megadeth jatkaa uuden levyn työstämistä Mustainen sairaudesta huolimatta.

Megadeth-liideri Dave Mustaine kertoi hiljattain saaneensa lääkäreiltään kurkkusyöpädiagnoosin. Mustainen hoitojen vuoksi bändi on joutunut perumaan lähes kaikki kuluvan vuoden esiintymisensä, mutta jatkaa edelleen uuden albuminsa parissa työskentelyä.

Nyt Mustaine on julkaissut Twitterissä lyhyet videoterveiset, joissa tämä kiittää perhettään, ystäviään sekä ”maailman parhaita faneja” saamastaan tuesta.

”Me voitamme tämän yhdessä”, hymyilevä Mustaine toteaa lyhyen ja ytimekkään videonsa päätteeksi.

Basisti David Ellefson puhui Mustainen syövästä julkistuksen jälkeen antamassaan haastattelussa ja sanoi bändin halunneen tiedottaa asiasta hyvissä ajoin, jotta fanit osaavat varautua mahdollisiin peruuntumisiin, jotta Mustaine saa parasta mahdollista hoitoa.

”Tajusimme, että mikäli hoito halutaan tehdä kunnolla, täytyy seurata tarkasti lääkärin ohjeita – Dave ei voi matkustella soittamassa rokkikonsertteja ja saada syöpähoitoa samaan aikaan. Meidän täytyy putsata pöytä ja tehdä siitä ykkösprioriteettimme. Siksi tiedotimme nyt asiasta, jotta ihmiset osaavat varautua siihen, että jotkut keikat täytyy jättää tekemättä kunnes homma on hoidossa”, Ellefson totesi.