Lamb of Godin ja Kreatorin yhteiskiertue lykkääntyy taas – Oulun-keikka peruuntuu kokonaan

Myös lämmittelijät menevät vaihtoon.

07.11.2022

Lamb of Godin ja Kreatorin oli tarkoitus lähteä yhteiselle Euroopan-kiertueelle jo keväällä 2020, mutta rundia jouduttiin lykkäämään pariin otteeseen koronatilanteen vuoksi. Kaksikon oli määrä lähteä kiertueelle vihdoin kuluvan kuun aikana ja saapua sen tiimoilta myös Helsinkiin ja Ouluun joulukuussa.

Nyt yhtyeet ja tapahtumajärjestäjä Live Nation tiedottavat, että ”odottamattomien syiden” vuoksi kiertuetta siirretään taas eteenpäin parilla kuukaudella. Helsingin-keikan uusi keikkapäivämäärä on 19. helmikuuta 2023. Oulun-keikalle ei löydetty korvaavaa päivämäärää, joten se peruuntuu kokonaan.

Jo ostetut liput Helsingin-keikalle käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput kuitenkin mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Ticketmaster) 7.1.2023 mennessä. Asiakkaita, jotka ovat ostaneet liput Oulun-keikalle, pyydetään palauttamaan liput ostopaikkaan eli Ticketmasteriin 7.1.2023 mennessä Ticketmasterin netisivuilta löytyvän palautuslomakkeen kautta. Lisätietoa palautuksista löydät täältä.

Samalla tiedotetaan, että kiertueen lämmittelijöiksi kiinnitetyt Thy Art is Murder sekä Gatecreeper eivät ole mukana korvaavilla päivämäärillä. Uudet vierailevat esiintyjät julkistetaan myöhemmin.

Lisää luettavaa