Lars Ulrich lahjoitti suomalaisvahdille rumpusetin – Tuukka Raskia juhlittiin 500 NHL-ottelun rajapyykistä

Onneksi olkoon, Rask!

Kuva: Mikko Pylkkö

NHL-joukkue Boston Bruinsissa pelaava suomalaismaalivahti Tuukka Rask rikkoi viime lokakuussa 500 NHL-ottelun rajapyykin ja hänestä tuli myös Bruinsin kaikkien aikojen eniten voittopelejä pelannut maalivahti. Näitä merkkipaaluja juhlistettiin torstai-iltana Bruinsin kotiottelussa, jossa joukkue sai vastaansa Pittsburgh Penguinsin.

Raskille annettiin useita lahjoja, joiden joukossa oli erikoisena yllätyksenä Metallican Lars Ulrichin lahjoittama rumpusetti. Metallica-faniksi tunnustautuva ja rumpuja soittava Rask sai Ulrichilta monien entisten joukkuetovereidensa ohella myös videotervehdyksen. Boston Bruins julkaisi kyseisen videotervehdyksen myös Twitter-tilillään ja sen voit katsoa tuosta alapuolelta:

Bruins jakoi Twitterissä myös Raskin reaktion, kun Ulrichin rumpusetti luovutettiin maalivahdille. Ilmeestä päätellen yllätys ja lahja oli erittäin mieluinen:

32-vuotias Rask on pelannut Bostonissa keskiarvolla 2,28 päästettyä maalia per ottelu ja hänen torjuntaprosenttinsa on yli 92. Torstain ottelussa tämä ei pelannut vaan toipuu lievästä aivotärähdyksestä. Bruins voitti Penguinsin maalein 4-1.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.