Lisää takaiskuja Panteran Euroopan-kiertueelle: konsertti Itävallassa peruttu

Järjestäjät eivät ole perustelleet peruuntumista sen tarkemmin.

26.01.2023

Uutisoimme eilen uuden tulemisen tehneet Panteran tulevan kesän Euroopan-kiertueen kokeneen ison takaiskun, kun saksalaisten Rock im Park- ja Rock am Ring -jättifestivaalien järjestäjät ilmoittivat, että yhtye on tiputettu pois molempien festareiden ohjelmistosta.

Nyt kiertueen rattaisiin on heitetty lisää kapuloita, sillä itävaltalaispromoottorit ovat tiedottaneet, että yhtyeen konsertti Wienin Wiener Gasometerissa 31. toukokuuta on myös peruttu. Konsertin järjestäjät eivät lyhyessä tiedotteessaan anna tarkempaa perustelua peruuntumiselle, vaan toteavat vain keikan peruuntuvan ja että lippurahat maksetaan takaisin.

Panteran esiintymiset Rock im Parkissa ja Rock am Ringissä peruttiin järjestäjien saatua runsaasti palautetta ja kritiikkiä, joka liittyi laulaja Phil Anselmon vuonna 2016 lavalla juovuspäissään tekemään natsitervehdykseen sekä ”white power” -huudahdukseen. Anselmo julkaisi pian tapauksen jälkeen videon, jossa tämä sanoi olevansa syvästi pahoillaan ja katuvansa tekoaan.

Saapa nähdä, lähteekö tästä lumipalloefekti kunnolla käyntiin ja tuleeko peruuntumisia vielä lisää. Panteran on tarkoitus saapua kiertueellaan myös Suomeen, eli pidetään siis peukkuja, että tämä monien odottama esiintyminen Hyvinkään Rockfestissä toteutuu.

Lisää luettavaa