Lordi tarjoaa maistiaisen seitsemän levyn paketiltaan – ”Lähes niin puhdasta diskoa kuin mitä yhtyeellä voi tehdä”, kuvailee Mr. Lordi tuoretta singleä

Yhtye julkaisee vuoden lopussa seitsemän uutta albumia yhdellä kertaa.

Kotimainen hirviömetalliryhmä Lordi julkaisee 26. marraskuuta kertarysäyksellä seitsemän (!) uutta studioalbumia, joista jokainen levy edustaa erilaista musiikkityyliä kuten hard rock, AOR, progressiivinen rock, thrash/speed metal sekä disko. Nyt tältä Lordiversity-paketin discolevyltä, Superflytrapilta on julkaistu maistiaisena kappale Believe Me, jolla ABBA ja KISS paiskaavat kättä.

Believe Me on lähes niin puhdasta diskoa kuin mitä Lordi-yhtyeellä voi tehdä, Superflytrapilla on vielä puhtaampiakin diskobiisejä. Believe Me on aika hyvä lippulaiva levylle, joka ei ole metallia, ei rockia eikä heviä. Se on diskolevy”, Mr. Lordi kiteyttää.

Lordi suuntaa ensi maaliskuussa Euroopan-kiertueelle Sabatonin ja The HU:n kanssa. Kiertue alkaa maaliskuun 4. Oslosta ja päättyy Kuopioon ja Helsinkiin 8.-9. huhtikuuta. Liput kiertueelle ovat nyt myynnissä.