Lost Society soittaa julkkarikeikan netissä – setissä uusi levy kokonaisuudessaan

"Tämä on myös tilaisuus meille päästä esiintymään niihin maailman paikkoihin, joihin emme ole vielä päässeet rundaamaan fyysisesti", iloitsee Samy Elbanna.

11.05.2020

Lost Society julkaisi tuoreimman albuminsa No Absolution viime helmikuussa. Julkkarikeikka ja sitä seurannut kiertue jouduttiin kuitenkin siirtämään hamaan tulevaisuuteen koronan vuoksi. Yhtye ei päättänyt kuitenkaan jäädä pyörittelemään peukaloitaan vaan järjestää julkkarikeikan nyt netissä.

Bändi striimaa SemiLive-palvelun kautta kaksi erillistä keikkaa 20. ja 21. toukokuuta, joista ensimmäinen on suunnattu bändin faneille Amerikassa, toinen kotiyleisölle Euroopassa ja Englannissa. Lipun ostaneilla on mahdollisuus katsoa keikka uudestaan 48 tunnin ajan striimin jälkeen SemiLive-palvelun kautta. Yhtye soittaa keikoillaan muun muassa uuden levynsä kokonaisuudessaan eli luvassa on paljon ensimmäistä kertaa livenä kuultavaa materiaalia.

”Aivan mahtavaa päästä soittamaan No Absolution livenä koko maailmalle! Uskomattoman taitava tiimimme on työskennellyt väsymättä ja rakentanut parhaan mahdollisimman porukan tuottamaan striimidebyyttimme. Lost Society tuo adrenaliinia ja energiaa pursuavan live-esityksensä nyt suoraan sinun kotiisi”, nokkamies Samy Elbanna iloitsee.

”Tämä on myös tilaisuus meille päästä esiintymään niihin maailman paikkoihin, joihin emme ole vielä päässeet rundaamaan fyysisesti. Näinä pimeinä aikoina olemme todella kiitollisia siitä, että pystymme saattamaan ystävämme ympäri maailmaa yhteen rakastamamme musiikin parissa. Nähdään kaikki striimin ääressä pian!”

Lisää luettavaa