”Luulen, että koko metalliyhteisö haluaa sitä” – Dave Mustaine haluaa vielä yhden Big Four -keikan, paikkakin olisi jo tiedossa

Megadeth-pomon mukaan sen pitäisi tapahtua thrash metalin syntysijoilla.

10.12.2018

Sen jälkeen, kun Slayer ilmoitti lähtevänsä viimeiselle ristiretkelleen, on varsinkin Megadethin Dave Mustaine ilmaissut monissa haastatteluissa olevansa kiinnostunut heittämään vielä yhden vihoviimeisen Big Four -konsertin – joka siis kokoaisi thrash metalin ”neljä suurta” eli Metallican, Slayerin, Megadethin ja Anthraxin yhteen -, ennen kuin Slayer jää lopullisesti nauttimaan eläkepäivistä. Mustaine puhui aiheesta jälleen Trunk Nation -ohjelmassa.

”Luulen, että koko metalliyhteisö haluaa sitä, nyt kun Slayer on menossa pois. Onneksi siihen menee vielä aikaa, koska heidän kiertueensa varmasti vetää yleisöä ja tulee jatkumaan pitkään, mikä on toki hyvä juttu meille”, Mustaine toteaa ja sanoo tietävänsä, missä viimeinen megakonsertti tulisi pitää.

”Koko skene sai pääasiassa alkunsa [San Franciscon] Bay Arealta, se pitäisi tehdä joko siellä tai täällä [Los Angelesissa]. Minusta ei joka tapauksessa ole oikein jättää hommaa tähän, meidän pitäisi heittää vielä yksi yhteiskeikka.”

Lisää luettavaa