Machine Headin Suomen-keikka siirtyy hamaan tulevaisuuteen – ”Pysykää turvassa, rauhallisina ja terveinä, ystävät”

Yhtye siirtää koko Euroopan-kiertueensa myöhemmäksi koronaviruksen vuoksi.

12.03.2020

Machine Head tiedottaa siirtäneensä kevään Euroopan-kiertueensa tarkemmin määrittelemättömän ajan päähän tulevaisuuteen koronavirustilanteen vuoksi. Yhtyettä ei siis nähdä Helsingin The Circuksessa 25. toukokuuta.

”Faniemme terveys ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Yritimme kaikkemme keksiäksemme jonkun muun ratkaisun, mutta tartunnan riski on yksinkertaisesti liian suuri. Lisäksi meillä on intohimoisia faneja, jotka matkustavat maasta toiseen keikkojemme perässä. Olemme otettuja tästä omistautuneisuudesta, mutta tässä tilanteessa matkustamista ei voi suositella”, nokamies Robb Flynn kirjoittaa yhtyeen sivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

”Emme voi muuta kuin siirtää Burn My Eyes 25-vuotisjuhlakiertueen myöhempään ajankohtaan – toivon mukaan ensi syksylle, mutta mahdollisesti sitäkin myöhemmäksi. Odotamme sitä, että pääsemme taas kokoontumaan yhteen ja purkamaan kollektiivisen turhautumisemme tähän tilanteeseen circle pitin avulla. Pysykää turvassa, rauhallisina ja terveinä, ystävät.”

Helsingin-konsertin järjestäjä Live Nation ei ole vielä tiedottanut peruutuksesta ja mahdollisesta lippujen palauttamisesta. Seuraamme tilannetta.

Lisää luettavaa