Maittaako Monopoly? Klassikkolautapelistä nyt tarjolla Iron Maiden -versio

Eiran ostaminen ei liene tässä versiossa optiona.

17.06.2023

Englantilainen heavy metal -legenda Iron Maiden on loppumaton innoituksen lähde fanituotteiden tekijöille. Esimerkiksi kymmenvuotissynttäreitään vastikään juhlinut Trooper-olut on ollut hurjan suosittu ympäri maailmaa, ja mahtaako kukaan edes tietää kuinka monta erilaista paitadesignia yhtyeen nimissä löytyy?

Nyt on saatavilla tuote, jota ei aivan jokaisen pikkukylän kellaribändin logolla löydykään: Yhtyeen nimeä kantava ikoninen Monopoly-lautapeli.

Parin vuoden päästä yhdeksänkymppisiään viettävä Monopoly on yksi maailman tunnetuimmista ja rakastetuimmista lautapeleistä, eikä Suomen kamaralta taida löytyä montaakaan ihmistä, joka ei olisi sitä joskus serkkujen tai kavereiden kanssa sadepäivän ratoksi pelannut.

Jos mieltäsi kaihertaa se ysärin alussa naapurin Kekelle hävitty Erottaja, olisi tässä mahdollisuus tyylikkääseen revanssiin. Hasbro ja Iron Maiden ovat yhteistyössä tehneet Monopoly: Iron Maiden Somewhere On Tour -version, jonka voi tilata omakseen tästä linkistä. Sieltä näet myös kuvat pelilaudasta ja yksityiskohdista.

Pelissä ostellaan kaupunginosien sijasta yhtyeen ikimuistoisimpia live-esiintymisiä muun muassa Legacy of the Beast ja Somewhere Back in Time -kiertueilta, eikä eteenpäin siirrytä millään ankealla silinterihatulla vaan esimerkiksi Steve Harrisin bassolla. Seteleissä komeilee yhtyeen rakastettu maskotti Eddie.

Nyt on helppoa tehdä seuraavasta peli-illasta pykälän verran mielenkiintoisempi!

 

Lisää luettavaa