Marco Hietala, Ari Koivunen ja JP Leppäluoto paiskaavat kättä – Powerless Trio kiertueelle alkuvuodesta

Kolmikko versioi tunnettuja klassikoita ja laittaa toistensa biisit uuteen uskoon.

28.09.2017

Marco Hietala (Tarot, Nightwish), JP Leppäluoto (Charon, Harmaja) ja Ari Koivunen (Amoral) yhdistävät äänensä ja kiertävät Suomen konserttisaleja alkuvuodesta Powerless Trio -nimen alla. Setti tulee olemaan läpileikkaus kaverusten elämän varrella karttunutta musiikillista historiaa ja nykyisiä suosikkeja omia tuotantoja unohtamatta.

”Molemmissa herroissa asuu sopiva määrä pikkupoikaa, joka haluaa tutkia uusia juttuja avoimin mielin! Marco on hyvin analyyttinen kaveri, jolla täytyy tavallaan olla kaikki palikat ojennuksessa, mutta rennolla meiningillä. Ari ottaa arjessa rennosti, mutta on töissä hyvin pedantti ja haluaa pitää suunnitelluista asioista kiinni. Minä keskityn sekoittamaan Marcon palikat ja hämmentämään Arin suunnitelmat”, Leppäluoto kuvailee kollegoitaan, jotka ovat tunteneet toisensa toistakymmentä vuotta.

Powerless Trion kiertue alkaa 25. tammikuuta Raahesta ja päättyy helmikuussa Kuopioon. Matkan varrelle osuvat Suomen isoimmat kaupungit Helsingistä Ouluun ja Tampereelta Mikkeliin. Tarkemmat keikkapaikat ja päivämäärät löydät täältä.

Lisää luettavaa