Marilyn Mansonin entinen kitaristi Wes Borland: syytökset ”ovat aivan vitun totta”

Mansonin kuoppa syvenee.

03.02.2021

Pitkäaikainen Limp Bizkitin kepittäjä ja entinen Marilyn Mansonin kitaristi Wes Borland on avannut suunsa entisestä bändikaveristaan Mansonista, joka on rajujen syytösten kohteena. Mansonia syytetään henkisestä ja fyysisestä hyväksikäytöstä sekä useista raiskauksista. Nyt jo yhdeksän naista on avautunut väkivaltaisesta suhteestaan Mansonin kanssa.

Borland liittyi Marilyn Mansonin bändiin vuonna 2008. Sitä iloa kesti vain noin vuoden verran ja mies palasi pian takaisin Limp Bizkitin riveihin.

Borland jutteli Mansonista Space Zebra -nimisellä Twitchin striimikanavalla:

– Hän ei ole hyvä jätkä. Joka ikinen häneen kohdistunut väite on aivan vitun totta. Älkää siis syyttäkö näitä naisia, jotka ovat paljastuksen tehneet. Älkää puhuko heistä pahaa. Haistakaa vittu, he puhuvat totta. Hän [Manson] on äärimmäisen lahjakas, mutta on todella pahasti sekaisin päästään. Hänen pitää selvittää päänsä, lopettaa viinan ja huumeiden vetäminen ja ottaa demoneitaan niskasta kiinni. Hän on vitun ilkeä jätkä, Borland sanoo.

– Olin heidän kanssaan, kun Manson seurusteli Evan Rachel Woodin kanssa. Olin heidän kotonaan, eikä se todellakaan ollut mitenkään siistiä. Haista vittu, jos aiot sössöttää jotain näistä naisista, jotka ovat vihdoinkin puhuneet näistä asioista. Anteeksi, että vein tämän näin pimeään paikkaan, mutta se jätkä on niin canceloitu. Hyvästi.

Katso haastattelu täältä. Manson-juttu alkaa kohdasta 52:47.

Lisää luettavaa