Marilyn Mansonin keikka loppui jälleen lyhyeen – shokkirokkari tuupertui lavalle neljän biisin jälkeen

Mansonin kerrotaan kärsineen ruokamyrkytyksestä.

Kuva: Markus Laakso

Marilyn Manson on viime aikoina ollut otsikoissa pääasiassa vähemmän mairittelevien asioiden vuoksi. Mies on harmillisesti kunnostautunut varsinkin keikoilla sekoilemisessa: joko Mansonin esiintyminen on ollut hyvin epävarmaa ja ala-arvoista tai sitten mies on lopettanut keikkoja kesken tai perunut vetonsa kokonaan juuri ennen h-hetkeä.

Parhaillaan Rob Zombien kanssa yhteiskiertueella olevan Mansonin viimeisin keikkavälikohtaus sattui Teksasissa lauantaina 18. elokuuta. Houston Pressin mukaan tärisevä ja paikallaan seisoskellut Manson tuupertui lavamonitorien päälle neljän biisin jälkeen. Keikan keskeytyksen syyksi ja Mansonin heikon hapen selitykseksi lehti spekuloi vakavaa ruokamyrkytystä.

”Hyvä ystäväni herra Manson ei voi oikein hyvin. Hän on luultavasti nyt keikkabussissa ja tuntee olonsa aivan paskaksi”, Zombie oli tokaissut yleisölle oman vetonsa aikana.

Reilu kuukausi sitten Manson peruutti keikkansa vain minuutteja ennen vetoaan, koska kärsi ”flunssasta”.

Alla fanin kuvaamaa videomateriaalia lauantaiselta keikalta. Videolla Manson soittaa yhtyeineen Eurythmics-lainakappale Sweet Dreamsin, jonka päätteeksi Manson lyhistyy lavalle.