Marilyn Mansonin nimi nostettiin esiin Johnny Deppin ja Amber Heardin välisessä oikeudenkäynnissä – ”Annoin hänelle pillerin, jotta hän lakkaisi puhumasta”

Manson mainittiin, kun Heardin asianajajat kyselivät Deppiltä tämän päihdehistoriasta.

22.04.2022

Näyttelijä Johnny Deppin ex-vaimoaan Amber Heardia kohtaan nostamaa kunnianloukkaussyytettä käsitellään parhaillaan oikeudessa. Istunnoissa ollaan puitu ja käyty läpi pariskunnan lyhyeksi jääneen myrskyisän avioliiton vaiheita ja käänteitä, kun molempien osapuolten asianajajat ovat kaivaneet luurankoja vastapuolten kaapeista.

Heardin edustajat muun muassa tenttasivat Deppiä tämän päihdehistoriasta ja tässä yhteydessä esiin nousi myös Deppin ystävän, shokkirokkari Marilyn Mansonin nimi. Heardin asianajaja Ben Rottenborn kysyi Deppiltä suoraan, onko hän käyttänyt Mansonin kanssa huumeita ja näyttelijä vastasi myöntävästi.

”Kyllä, olemme juoneet yhdessä ja ottaneet ehkä pari kertaa kokaiinia”, Depp vastasi.

Kun Rottenborn uteli, oliko kokaiini pillerimuodossa, Depp vastasi saaden salissa olevat naurahtamaan:

”Tuota, kerran annoin hänelle pillerin, jotta hän lakkaisi puhumasta niin paljon.”

Manson ei ollut ainoa istunnon aikana esiin tullut muusikko; Myöhemmin Rottenborn esitteli kuvaa, jossa näkyi The Rolling Stones -kitaristi Keith Richardsin demo-cd, jonka vieressä oli neljä viivaa valkoista jauhetta, pari tuoppia olutta sekä pieni pääkalloin koristeltu laatikko, jossa on nimikirjaimet ”J.D.”. Kun asianajaja kysyi Deppiltä, säilyttikö näyttelijä laatikossa kokaiinia, näyttelijä vastasi:

”En voi sanoa kantaneeni siinä kokaiinia… Mutta näyttää siltä, että kokaiinia siihen mahtuisi.”

Deppin ja Heardin oikeudenkäynti ei ole ainoa lakitupa-asia, johon Manson tällä hetkellä liittyy. Useat entiset kumppanit ovat nostaneet Mansonia kohtaan syytteitä hyväksikäytöstä ja väkivaltaisuuksista ja Manson on vuorostaan nostanut kunnianloukkaussyytteen entistä kumppaniaan näyttelijä Evan Rachel Woodia vastaan. Evan Rachel Wood on sanonut Mansonin raiskanneen ja pahoinpidelleen hänet pariskunnan seurusteluaikana vuosina 2006-2010.

Lisää luettavaa