Marilyn Manson nosti vastakanteen laulajaa hyväksikäytöstä ja raiskauksesta syyttänyttä Evan Rachel Woodia vastaan

Manson syyttää näyttelijää muun muassa kunnianloukkauksesta ja FBI:n edustajana esiintymisestä.

03.03.2022

Näyttelijä Evan Rachel Wood (American Gothic, True Blood, Westworld) kertoi helmikuussa 2021 julkisesti hänen väkivaltaisesta seurustelusuhteestaan Marilyn Mansonin kanssa. Wood on syyttänyt Mansonia muun muassa hyväksikäytöstä ja raiskauksesta. Wood ja Manson, oikealta nimeltään Brian Warner, olivat yhdessä vuosina 2006-2010.

Manson on nyt nostanut vastasyytteet Evan Rachel Woodia kohtaan. The Blastin käsiinsä saamien dokumenttien mukaan Manson syyttää Woodia muun muassa kunnianloukkauksesta ja henkisen kärsimyksen aiheuttamisesta.

”Tämä kanne on nostettu, koska vastaajat Evan Rachel Wood ja hänen romanttinen partnerinsa vastaaja Ashley Gore aka Illma Gore ovat juonineet ja yrittävät saada kantaja Marilyn Mansonina tunnetun Brian Warnerin näyttämään raiskaajalta ja hyväksikäyttäjältä. Nämä häijyt valheet ovat heikentäneet Warnerin menestyksekästä uraa musiikin, tv:n ja elokuvien saralla”, Mansonin nostamassa syytteessä sanotaan.

Lisäksi Manson syyttää Woodia petoksesta, asiakirjan väärentämisestä ja liittovaltion poliisina esiintymisestä.

”Hän väärensi ja jakoi kirjeen, jossa FBI:n agentti esittää Warnerin väitettyjen ’uhrien’ ja heidän perheiden olevan vaarassa ja että Warnerista olisi käynnissä tutkinta liittovaltion poliisin toimesta”, syytteessä todetaan.

Dokumenteissa myös todetaan, että Wood on tietoisesti esittänyt valheellisia väittämiä ja syytöksiä muun muassa siitä, että Manson olisi raiskannut näyttelijän musiikkivideon kuvauksissa, ja että muut ovat sitten toistaneet näitä valheellisia syytöksiä väkivaltaisuuksista omissa Mansonia vastaan nostetuissa syytteissä.

Evan Rachel Wood ei ole tätä kirjoittaessa kommentoinut Mansonin vastasyytettä.

Woodin ja Mansonin väkivaltaista suhdetta ja Mansonista esitettyjä syytöksiä käsitellään tuoreessa kaksiosaisessa Phoenix Rising -dokumenttisarjassa. Sarjan ensimmäinen osa tulee HBO-suoratoistopalveluun 15. maaliskuuta, jälkimmäinen osa päivää myöhemmin.

YouTube video

Lisää luettavaa