Max Cavaleran superbändi Killer Be Killed vahvistuu jälleen kovan luokan muusikolla – Converge-leiristä!

Killer Be Killed, Ben Koller ensimmäinen oikealta.

Ennen Sepulturasta ja tätä nykyä Soulflysta ja Cavalera Conspiracysta tutun Max Cavaleran luotsaaman Killer Be Killedin muodostaa tunnetusti vakuuttava nimimuusikkojen kokoonpano.

Bändin viime vuonna ilmestyneellä debyyttialbumilla kun soittivat Cavaleran ohella Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan), Troy Sanders (Mastodon) sekä Dave Elitch (ex- Mars Volta).

Albumin jälkeen bändin rumpalina toiminut Elitch on kuitenkin joutunut sittemmin jättämään yhtyeen muiden bändikiireidensä vuoksi. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä Elitchin tilalla tullaan jatkossakin näkemään huippuluokan kannuttaja.

Max Cavalera paljasti nimittäin Wallofsound.org-sivustolle, että Killer Be Killedin uusi rumpali on hardcoremetallisuurus Convergesta tuttu Ben Koller.

Koller tuurasi Killer Be Killedin rumpalina jo alkuvuodesta soitetuilla keikoilla, mutta nyt miehen pesti muuttuu virallisesti bändin vakituiseksi jäseneksi.

Samassa Wallofsound.orgin haastattelussa Killer Be Killedin faneille tarjottiin toinenkin ilouutinen, sillä Cavalera paljasti bändin myös suunnittelevan uutta studioalbumia.

Alapuolelta voi katsoa Ben Kollerin päähän kiinnitetyn kameran avulla hengästyttävää havaintomateriaalia siitä, miltä herran rummuttelu näytti ja kuulosti livenä eräällä Killer Be Killedin keikalla.