Metallijumala Rob Halford on keskustellut mahdollisesta yhteistyöstä Behemothin Nergalin ja Ghostin Tobias Forgen kanssa

Halfordin viehätys äärimetalliin säilyy.

07.06.2018

Kehutun Firepower-albumin Judas Priestinsä kanssa hiljattain julkaissut veteraanilaulaja Rob Halford kertoi Phoenix New Timesin haastattelussa, että hänen ääntään tullaan kuulemaan jatkossa enemmän erilaisissa yhteistyökuvioissa.

Behemothin Nergal ja minä teemme mahdollisesti yhteistyötä. Olin samassa huoneessa Ghostin Tobiaksen (Forge) kanssa, ja myös me puhuimme yhteistyömahdollisuuksista. On hauskaa astua toisenlaiseen musiikilliseen maailmaan. Se on kuin erilaiset jalkapallojoukkueet; kaikki pelaavat samaa peliä, mutta eri tyylillä. Olen todella utelias näkemään, mihin kaikkeen ääneni mukautuu”.

Halford on puhunut kauan aikaa halustaan olla mukana black metal -albumilla, ja mies keskustellut mahdollisesta projektista myös Emperorin Ihsahnin kanssa.

”Se black metal -projekti! Homma on koko ajan vireillä, mutta mitään ei oikeastaan tapahdu. Kun tapasin Nergalin, sanoin ”rakastan kaltaistanne musiikkia, ja olisi joskus hauskaa kokeilla, mitä saisin sen parissa aikaiseksi”.

”Minulla on siis kaksi hyvin epäselvää, mutta toivottavasti toteutuvaa mahdollisuutta tehdä jotain joko Nergalin, tai toivottavasti myös Ihsahnin kanssa. Anthems to the Welkin at Dusk on minulle se kaikkein kovin Emperor-levy”.

Lisää luettavaa