Mikkey Dee kannusti Lemmyä tekemään reunion-kiertueen Motörheadin klassikkokokoonpanolla – Lemmy torppasi ehdotukset täysin

"Miksi ihmeessä tekisin niin?", rumpali muistelee Lemmyn vastanneen.

Lemmy ja Mikkey Dee.

Rumpali Mikkey Dee (King Diamond, Motörhead, Scorpions) sanoi taannoin olevansa halukas ja valmis lähtemään mukaan, mikäli King Diamond joskus haluaisi tehdä kiertueen yhtyeen alkuperäiskokoonpanolla. Tai siis niin alkuperäisellä kuin mahdollista; basisti Timi Hansen menehtyi vuonna 2019, joten häntä ei tietenkään saada mukaan.

Dee keskusteli tästä reunion-ajatuksesta jälleen Jason Greenin juontamassa Waste Some Time -videoblogissa ja painotti, ettei hän ole vaatimassa King Diamondia tekemään mitään reunion-kiertuetta, mutta sellainen olisi varmasti fanien mieleen ja hän on ainakin valmis, mikäli King Diamond itse sellaisen joskus haluaa tehdä.

”King on tyytyväinen nykyiseen bändiinsä ja hänen pitäisikin pitää se koossa. [Rumpali] Matt Thompson on soittanut hänen kanssaan yli 20 vuotta ja hän on mahtava”, Dee toteaa.

”Olisihan se todella hauska juttu tehdä ja olisin ehdottomasti avoin ajatukselle. Olisihan se hienoa soittaa Kingin ja Andyn (kitaristi LaRocque), ehkä (basisti) Hal Patinon, (kitaristi) Pete Blakkin tai Michael Dennerin kanssa… Mutta en minä sitä ole vaatimassa ja se on täysin kiinni Kingistä itsestään. Enkä tiedä, olisiko minulla aikaakaan, koska normaalisti kierrämme Scorpionsin kanssa niin paljon, että hyvä jos minulla on aikaa napata edes nuuskaa huuleen!”

Samassa yhteydessä Dee myös kertoo, että Motörhead-nokkamies Lemmy Kilmisteriä maaniteltiin usein tekemään keikkoja tai kiertueita Ace of Spades -levyn (1980) aikaisen klassikkokokoonpanon kanssa kun Kilmister, rumpali Phil Taylor ja kitaristi Eddie Clarke olivat vielä elävien kirjoissa. Dee, joka soitti Motörheadissa rumpuja vuodesta 1992 aina Lemmyn kuolemaan saakka, sanoo itsekin olleensa reunion-idean kannalla ja kannustaneen Lemmyä siihen, mutta Motörhead-kippari viittasi ehdotuksille kintaalla.

”Hän vain vastasi: ’Miksi ihmeessä tekisin niin? Minullahan on juuri nyt paras bändi mikä minulla on koskaan ollut’. Minä itse asiassa sanoin hänelle: ’Ehkä sinun pitäisi tehdä se, se olisi faneista varmasti todella hieno juttu’. Mutta hän ei ollut kiinnostunut sellaisesta. Joskus on parempi katsoa vain eteenpäin eikä muistella menneitä”, Dee toteaa.