Ministryn Al Jourgensen tiukkana koronadenialisteille: ”Hakekaa se hiton rokote”

Jourgensen ei ymmärrä, miksi asioista tietämättömille annetaan yhtä paljon palstatilaa kuin niille, jotka ovat oikeasti asioista perillä.

03.08.2021

Ministry-nokkamies Al Jourgensen kehoittaa varsin suorasanaisesti kaikkia hankkimaan koronarokotteen, jotta keikat saataisiin taas rullaamaan normaaliin tapaan. Jourgensen myös kritisoi sitä, miten tiedotusvälineissä päästetään ääneen tahoja, joilla ei ole mitään todellista ymmärrystä vaikkapa juuri koronatilanteesta.

”Jos hallitus nyt sitten mikrosiruttaa meidät tai meihin laitetaan avaruusolentojen DNA:ta, ainakin me olemme siinä kaikki yhdessä joukossa. Sillä välin pidetään huolta, ettemme sairastuta toisiamme. Joten hakekaa se hiton rokote. Minä sain omani jo kuukausia sitten ja haen vahvistuksen ennen kuin lähdemme kiertueelle”, Jourgensen jyrähtää RRBG Podcastin haastattelussa.

”Mutta ihmiset tuntuvat mieluummin… He ovat kuin kiukuttelevia kuusivuotiaita. Ihan oikeasti hei. Me kaikki elämme samalla pallolla. Hakekaa nyt korona. Ei se ole iso juttu. Me kaikki kuolemme lopulta, joten hakekaa se ja antakaa meidän palata töihin.”

”Mikä minua eniten koko jutussa suututtaa, on se, että valtamedia ja sosiaalinen media antaa näille kiukutteleville lapsille äänen ja asettaa heidät samalle tasolle kuin ne, jotka oikeasti tietävät mistä puhuvat, kuten tieteilijät. Silti näille tyypeille pitää antaa yhtä paljon tilaa, koska se myy mainostilaa. Mutta kaikki eivät ole samalla tasolla. Toiset ihmiset ovat typeriä, toiset eivät. Antakaa tilaa niille, jotka eivät ole. Bingo.”

”Mitä vihaisempi olet, sitä enemmän saat aikaan otsikoita. Mutta ei se silti tarkoita, että puheissasi olisi järkeä. Järjetöntä touhua. Yhteiskunta on valunut alas johonkin typeryyden taikamaailmaan missä ylös on alas ja vihreä on sinistä.”

Ministryn uusi pitkäsoitto Moral Hygiene ilmestyy 1. lokakuuta.

Lisää luettavaa