Miten lähtee Avenged Sevenfoldin hitti Arion-solistilta? No tähän malliin – katso video

Lassi Vääränen haastaa itseään laulajana kitaristi Karim Elbannan kanssa.

17.03.2022

Kun Arionin talven keikat siirtyivät, päätti yhtyeen laulaja Lassi Vääränen käyttää ylimääräisen ajan hyödyksi haastamalla itseään Avenged Sevenfold -lainakappaleen merkeissä. Coveroitavaksi valikoitui Nightmare-hitti, jonka Vääränen toteutti yhteistyössä soittotunteja, midi-rumpupaketteja ja muuta musiikkiin liittyvää tarjoavaa JJDoge-sivustoa ylläpitävän Karim Elbannan kanssa.

”Avenged Sevenfoldin laulajan M. Shadowsin uniikki soundi laulajana ja karisma ovat viehättäneet mua jo pitkään. Nautin siitä kun täysin puhtaasta laulusoundista hypätään brutaalin scream-lauluun ja takaisin puhtaaseen. Näen paljon yhtäläisyyksiä meidän laulusoundeissa ja pidän itseäni myös hyvin monipuolisena laulajana. Nightmare on ehdottomasti yksi bändin parhaista biiseistä ja laulujen osalta hyvin haastava, joten halusin lähteä testaamaan, miten se taipuu itseltä. Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen”, Vääränen kommentoi.

Yllä olevalta videolta voit katsoa, miten Vääränen tästä haasteesta suoriutuu. Arionin voi puolestaan nähdä huhtikuussa keikoilla Helsingin On the Rocksissa (15.4.), Turun Apollossa (16.4.) sekä Tampereen Yo-talolla (17.4.).

Lisää luettavaa