Mokoma esiintyi näyttävästi Emma-gaalassa – katso video Toinen ihminen -esityksestä

Vuoden metallipalkinnon pokkasi Nightwish.

17.05.2021

Musiikkialan ammattilaisia ja menestyneitä artisteja muistettiin taas viime perjantaina järjestetyssä Emma-gaalassa, jossa nähtiin myös hienoja, etukäteen taltioituja esityksiä muun muassa Mokomalta. Mokoma esitti viimeisimmältä Ihmissokkelo-albumiltaan löytyvän Toinen ihminen -kappaleen komealla valoshow’lla ryyditettynä. Voit katsoa esityksen tuosta yläpuolelta.

”Emma-pystiä ei tullut yhtyeellemme vieläkään, mutta ehdokkuus on toki aina kunnia. Tätä esitystä oli myös hauska suunnitella ja toteuttaa! Liveyleisön puuttuminen on mälsää, mutta visuaalisuuden saattoi nyt miettiä aivan uudella tavalla”, yhtye kommentoi esitystä Facebookissa.

Vuoden metallipystin Emman pokkasi tänä vuonna Nightwish Human. :II: Nature. -pitkäsoitostaan. Palkinnon vastaanottivat Tuomas Holopainen ja Kai Hahto, jotka omistivat pystin kiitospuheessaan bändistä alkuvuodesta eronneelle Marko Hietalalle. Nightwishin ja Mokoman lisäksi ehdolla vuoden metalli -kategoriassa olivat Lähiöbotox, Oranssi Pazuzu sekä Turmion Kätilöt.

Tämän vuoden palkintorohmu oli Behm, joka pokkasi pystit kaikissa seitsemässä kategoriassa, joissa oli ehdolla (vuoden artisti, vuoden albumi, vuoden tulokas, vuoden biisi, vuoden pop, Vuoden myydyin kotimainen albumi ja yleisön äänestämä vuoden kotimainen artisti).

Lisää luettavaa