Morbid Angel lähetti surunvalittelunsa yhtyeen keikalla menehtyneen fanin perheelle – myös rahankeräys uhrin omaisille on käynnissä

Järkyttävä onnettomuus.

02.04.2023

Morbid Angel on esittänyt surunvalittelunsa maaliskuun 31. päivänä sattuneessa onnettomuudessa menehtyneen uhrin omaisille. Uhri oli 50-vuotias Frederick Forest Livingston Jr.

Onnettomuus tapahtui Illinoisin Apollo-teatterissa kymmenen minuuttia sen jälkeen, kun kansallinen sääpalvelu oli antanut pyörremyrskyvaroituksen. Teatterin katto romahti ensimmäisen ja toisen bändin keikkojen välissä. Teatterissa oli tapahtumahetkellä 260 ihmistä.

Morbid Angel jakoi Facebook-sivullaan päivityksen, jossa yhtye otti osaa omaisten suruun.

– Haluamme lähettää sydämellisen osanottomme menehtyneen metalliveljemme Fred Livingston Jr:n perheelle ja ystäville. Kaikki, jotka haluavat auttaa tai osoittaa tukea perheelle voivat tehdä sen alla olevassa linkissä.

Päivityksessä oli myös viesti uhrin sukulaiselta Brittany Millsilta, ja tekstin lopussa Gofundme-linkki hautajais- ja muiden kulujen kattamiseksi.

Blabbermouth kertoo Livingstonin olleen keikalla yhdessä poikansa Alexin kanssa. Jutun mukaan Livingstonin sisko on vahvistanut Alexin olevan kunnossa.

Mikäli haluat osallistua Livingstonin muistokeräykseen, voit tehdä sen tästä linkistä.

Alla Morbid Angelin Facebook-päivitys.

Lisää luettavaa