Mötley Crüe -basisti paheksuu median keskittyneen draamaan bändin viimeisistä hetkistä uutisoidessaan

05.06.2016

Mötley Crüe pisti pillit pussiin 35-vuotisen uran päätteeksi. Jäähyväiskiertueella kuvattu The End -konserttielokuva esitetään 14. kesäkuuta valituissa elokuvateattereissa ympäri Yhdysvaltoja. Elokuvassa nähdään joulukuussa 2015 kuvatun konsertin lisäksi kiertueen viimeisen viikon tunnelmia kulissien takaa sekä haastatteluja.

Tiedotusvälineissä on viime aikoina kerrottu yhtyeen jäsenten väleistä vähemmän imartelevaan sävyyn. Rumpali Tommy Lee esimerkiksi kertoi, etteivät soittajat edes hyvästelleet toisiaan viimeisen keikan jälkeen. Arvelipa Lee, että basisti Nikki Sixx lakkasi seuraamasta rumpalia Twitterissä heti keikan jälkeisenä päivänä.

Elokuvan lehdistönäytöksen jälkeen vastaavia uutisia ilmestyi enemmänkin. Esimerkiksi Blabbermouth kertoo Nikki Sixxin toteavan elokuvassa, että ”me olemme lavalla kuin raivohullut, mutta emme hengaile toistemme kanssa sen enempää. Emme käy lounaalla, emme vieraile toistemme luona jouluisin. Emme ole vihollisia, mutta emme ystäviäkään.”

– Vaikeinta Mötley Crüessa olemisessa on olla Mötley Crüessa, lisäsi laulaja Vince Neil.

– En tiedä joutuvatko muut vastaavaan pisteeseen päässeet bändit kestämään samaa sontaa, mitä me joudumme. Lavalla oleminen ja esiintyminen, se on homman helpoin puoli.

Nyt Nikki Sixx paheksuu median antamaa kuvaa Facebook-päivityksessään. Basisti harmittelee median keskittyneen soittajien väliseen draamaan, vaikka musiikin pitäisi olla pääosassa.

– Tiedotusvälineitä ei kiinnosta miljoonat fanimme ja viimeisen yhteisen keikkamme kauneus. The End on tuotantotiimin, managereiden, agenttien, bändin ja ennen kaikkea faniemme kovan työn hedelmä, Sixx sanailee.

Lisää luettavaa