Motörhead-kitaristi Phil Campbell sooloilee – näytekappaleella mukana kovia vierailijoita

Kitaristin ensimmäinen soololevy ilmestyy lokakuussa.

12.08.2019

Motörheadin mentyä hautaan Lemmy Kilmisterin mukana on bändin pitkäaikainen kitaristi Phil Campbell häärinyt musiikkihommissa yhdessä poikiensa kanssa Phil Campbell and the Bastard Sons -yhtyeen parissa. 25. lokakuuta Campbell julkaisee kuitenkin ensimmäisen täysverisen sooloalbuminsa Old Lions Still Roar, jonka julkaisijana toimii Nuclear Blast.

Ensimmäisenä tyylinäytteenä levyltä on julkaistu kappale These Old Boots sekä Hot Frog Animationsin tuottama animaatiovideo kyseiselle kappaleelle. Biisi antaa myös hyvin esimakua albumin mittavasta ja nimekkäästä vieraslistasta, sillä These Old Bootsilla ovat mukana ex-Twisted Sister -nokkamies Dee Snider, Mötley Crüe -kitaristi Mick Mars sekä entinen Slipknot-perkussionisti Chris Fehn. Mainittujen lisäksi levyllä vierailevat myös muun muassa Alice Cooper, Rob Halford, Joe Satriani, Danko Jones sekä Ugly Kid Joe -nokkamies Whitfield Crane.

”Olen todella iloinen, kun saan julkaista ensimmäisen sooloalbumini maailmanlaajuisesti. On myös suuri kunnia, että niin moni megalahjakas vieras ja ystävä on mukana tekemässä juttuaan. Odotan innolla, että pääsette kuulemaan lopputuloksen”, Campbell toteaa.

Lisää luettavaa