Motörhead-rumpali Mikkey Deelle hommia Scorpions-pallilta

Lemmy ja Mikkey Dee.

Pitkäaikaisena Motörhead-rumpalina tunnettu Mikkey Dee ei näytä onneksi jäävän vaille hommia, vaikka päätyönantajansa rokkailee nyt tuonpuoleisen soittokunnissa. Uutislähteet nimittäin kertovat, että ruotsalaisjermu on palkattu edelleen vain taaplaavan Scorpionsin rumpupallille.

Pesti kattaa ainakin tusinan Amerikan-keikkaa, ja aiemmin uutisoitu Thin Lizzy -rumpalin jobi on kierrätetty Deeltä Judas Priestin Scott Travisille. Soittaako Dee myös Skorpparien kahdella heinäkuisella Suomen-keikalla, jää nähtäväksi.

Scorpionsin oma paukuttaja James Kottak on pakotettu jäämään sivuun ”terveysongelmien” vuoksi. Mies on kamppaillut viime vuosina alkoholiongelman kanssa ja onnistui jopa hankkiutumaan (Blabbermouth-sivuston mukaan) Dubaissa kuukaudeksi kalterien taakse solvattuaan islamia.

Sellainen oli meno toissa vuonna, tämänkertaisten ongelmien laadusta ei ole sen kummempaa tietoa. Scorpions-solisti Klaus Meine hehkuttelee joka tapauksessa tiedotteessa, että mies on tervetullut takaisin kööriin ”syssymmällä”.