Möykkätrio Poison Whisky palaa studioon – kakkosalbumin äänityksiin varattu ruhtinaalliset kolme päivää

Poison Whisky
Kuva: Hannu Hietarinne

Taneli Jarvan, Maike Valanteen ja Christian Schäferin muodostama Poison Whisky julkaisi omaa nimeään kantaneen debyyttialbuminsa viime keväänä. Tänä kesänä trio palaa studioon levyttämään kakkosalbumiaan, joka kulkee työnimellä ”Enter the Meatgrinder”.

Levy ilmestyy joskus kesän jälkeen Lattamoro Recordsin, Keravan Ääni ja Levyn sekä South Coast Productionsin yhteistyönä ja bändi kuvailee uuden levyn materiaalin olevan entistäkin suoraviivaisempaa, raaempaa ja primitiivisempää. Kuten debyytinkin kohdalla, äänityksiin on tälläkin kertaa varattu ruhtinaalliset kolme päivää, eli mitään progressiivisempia sävyjä ei lähdetä hakemaan.

”Musiikin alennustila on jatkunut nyt aika pitkään. En väitä, että me ollaan sitä pelastamassa, mutta ehkä on olemassa kuulijoita, joita kiinnostaa kuulla muutakin kuin maalaiskunnasta tulevaa Graveyard-wannabetä, joka soittaa leveät lahkeet lepattaen jonninjoutavaa hippeilyä ilman biisejä ja laulajan ääntä. Näen tässä kansanvalistusaspektin”, Jarva kommentoi Infernon haastattelussa esikoislevyn julkaisun aikoihin.