Muista Lemmyä! Valloita maailma, lyö vihamiehesi ja voita viettelevät naisdemonit uudessa Motörhead-videopelissä

07.06.2017

Mikä olisikaan sopivampi tapa kunnioittaa maailman äänekkäintä rock-bändiä ja sen majesteettista keulakuvaa kuin astumalla reteän videopelisankarin saappaisiin ja kylvämällä tuhoa dystooppisessa maailmassa sydämesi kyllyydestä – Motörheadin säestämänä?

PC-roolipeli Victor Vran julkaistiin alun perin jo vuonna 2015, mutta nyt se on saanut ehkä viileimmän lisäosan ikinä: Motörhead: Through the Ages on täällä.

Eikä kyseessä ole pelkkä halpa rahastus edesmenneen rock-jumalan muiston kustannuksella, vaan lisäosaa alettiin suunnitella jo vuonna 2015 yhteistyössä bändin kanssa. Pelissä kuullaan perinteisten Motörhead-hittien lisäksi jopa ennen julkaisematonta instrumentaalimateriaalia.

Tekijöiden mukaan lisäosa ammentaa ”syvällistä inspiraatiota Motörheadin musiikista, kansitaiteesta ja asenteesta.” Hommassa on onnistuttu sen verran hyvin, että ainakin pelisivusto Eurogamer kehuu saavutusta sanoin: ”[Lisäosa] on suunniteltu upealla otteella. Sitä on nautinto pelata ja se on suunniteltu loisteliaasti.”

Lue lisää pelistä Victor Vranin kotisivuilla, osta se esimerkiksi Steam-sivustolta, mutta tsekkaa ensin lisäosan eittämättä magea traileri:

Lisää luettavaa