Muutosvastarintaa jalan alle käyvän biitin tahtiin – Memoremains julkaisi pizzakuskin säikäyttäneen videon

Kappale edustaa tulevan Pop Metal -levyn rokimpaa ja suoraviivaisempaa puolta.

16.05.2022

Kotimainen raskaita kitaroita ja dance-elementtejä yhdistelevä Memoremains julkaisee 17. kesäkuuta toisen pitkäsoittonsa Pop Metal. Levyltä on tuoreimpana maistiaisena julkaistu single Psycho ja se on saanut kylkeensä myös Tomi Salmisen ohjaaman videon.

”Meistä tuntui, että tulevalta kakkosalbumiltamme puuttui vielä yksi suoraviivainen rokkibiisi. Tarvittiin sellainen kappale, joka pumppaa ja saa päät nyökkäämään”, Psychon säveltänyt kiipparisti Mikko Kujanpää kommentoi muutosvastarintaa ja ongelmien kieltämistä vihastumiseen saakka käsittelevää kappaletta.

”Kappale oli jo työnimeltään ’Psycho’, kun Mikko esitteli sävellyksen minulle ensimmäistä kertaa. Päätin ottaa sen liidiksi itselleni ja rakentaa tarinan sanan ympärille. Psycho oli minulle yksi haastavimmista biiseistä kirjoittaa, ja lopullisen version muodostuminen otti oman aikansa”, toteaa laulaja Johanna Ahonen.

”Meidän yksinkertaisesti oli pakko (heh) saada pakkopaita videolle mukaan, onhan biisin nimi kuitenkin Psycho! Videolta voi nähdä, kuinka saamme kesken kaiken hullun tohtorin tutkintomme valmiiksi. Valkoiset takit ilmestyvät kuin valmistumisen merkiksi. En ole koskaan käyttänyt piilolinssejä aiemmin ennen tätä videota. Me säästimme väärässä paikassa ja ostimme halpoja sellaisia. Silmiäni kirveli useamman päivän kuvausten jälkeen!” Kujanpää lisää itse videosta.

”Pahaa-aavistamaton pizzakuski saapui paikan päälle kesken kuvausten. Hänen ilmeensä oli näkemisen arvoinen, kun Mikko avasi oven omituisissa piilolinsseissään ja tohtorin takissaan”, Ahonen nauraa.

Livenä yhtyeen voi nähdä kesällä Nummirockissa, Seinäjoen Ideaparkissa, Terwapopissa sekä Jalaspopissa.

Lisää luettavaa