Nähdäänkö Black Sabbathin tarina vielä valkokankaalla? – Tony Iommin mukaan asiasta on jopa keskusteltu

Korona laittoi kuitenkin kapuloita myös tämänkin projektin rattaisiin.

16.03.2021

Black Sabbath -kitaristi Tony Iommi kertoi hiljattain SPIN-lehden julkaisemassa haastattelussa, että yhtyeen tarina haluttaisiin siirtää valkokankaalle Queenin Bohemian Rhapsodyn ja Elton Johnin Rocketmanin tavoin. Henkeään pidätellen Sabbath-leffaa ei kuitenkaan kannata odotella.

”Kyllä, siitä keskusteltiin, mutten tiedä, mitä sitten tapahtui. Se tavallaan meni jäihin, kun [korona] alkoi”, Iommi paljastaa.

”Mutta elämäkertaelokuvasta todella keskusteltiin tyyliin 18 kuukautta sitten. Sen enempää en ole asiasta kuullut.”

Luonnollisesti Iommilta kysyttiin myös mahdollisista musiikillisista projekteista ja ideoista, jotka kitaristi kenties saattaa meidän muidenkin iloksi. Mitään kiveen hakattua Iommilla ei ole työn alla, mutta soittamista hän ei ole lopettanut.

”Soittelen yleensä joka ilta vähintään 5-10 minuuttia. kun painelen sänkyyn. Minulla on muutamia kitaroita makuuhuoneessa ja nappaan niistä yhden, jota sitten soittelen samalla kun katselen televisiota. Joskus soittelen päivälläkin”, Iommi toteaa.

”Olen säveltänyt jonkun verran ja minulla on paljon kaikenlaisia ideoita. Mutta koska en voi nyt tavata ketään enkä pysty työskentelemään ilman ääniteknikkoani, olen täysin hukassa.”

Lisää luettavaa