Nainen pelotti puuman tiehensä Metallicaa soittamalla – sai myöhemmin puhelun James Hetfieldiltä

"En voi uskoa, että hän tietää koirani nimen!" nainen hämmästelee.

08.08.2019

Viime viikolla nousi viraali-ilmiöksi uutinen naisesta, joka koiraa ulkoiluttaessaan törmäsi puumaan Vancouverin Duncanissa. Naisen onnistui hätistää peto tiehensä huudattamalla puhelimestaan Metallican musiikkia.

”Selasin nopeasti iTunesia läpi ja löysin Metallican Don’t Tread On Men. Heti kun se alkoi soida, [puuma] katosi pusikkoon”, Dee Gallant kertoi Victoria News -lehdelle ja mainitsi myös, miten haluaisi olla yhteydessä bändiin ja kiittää James Hetfieldiä henkensä ja koiransa pelastamisesta.

Gallantin toive kävikin toteen, kun nainen sai muutamaa päivää myöhemmin puhelun juuri Hetfieldiltä itseltään. Gallant kertoo CTV Newsille keskustelleensa Hetfieldin kanssa puumavälikohtauksesta, koirista sekä toistensa asuinalueista. Puhelun jälkeen Hetfield lähetti Gallantille selfien todistaakseen, että oli juuri puhunut oikeasti Metallican nokkamiehen kanssa.

”En voi uskoa, että hän tietää koirani nimen!” Gallant nauraa CTV Newsin haastattelussa.

”Olin aluksi aika mykistynyt. On todella surrealistista, miten nopeasti ja miten pitkälle tämä juttu on edennyt. Olen todella iloinen saadessani huomata, miten maanläheinen ja mahtava tyyppi hän on”, nainen kertoo.

Metallica vetelee parhaillaan Euroopan-kiertueensa viimeisiä keikkoja, jonka jälkeen yhtye suuntaa takaisin Kaliforniaan, jossa se konsertoi jälleen San Franciscon sinfoniaorkesterin kanssa juhlistaakseen 20 vuotta sitten ilmestynyttä S&M-livelevyään. Syyskuun kaksi spesiaalikeikkaa myös kuvataan ja konserttitallennetta pääsee Suomessakin katsomaan valkokankailta keskiviikkona 9. lokakuuta Finnkinon valituissa teattereissa. Liput näytöksiin ovat nyt myynnissä.

Lisää luettavaa