Napalm Death julkaisee uuden 7″ singlen Euroopan-kiertueen kunniaksi

Uusi pitkäsoitto tulossa vielä myöhemmin tänä vuonna.

Napalm Death.
Kuva: Tomi Pohto

Fanit ovat odotelleet hartaasti uutista Napalm Deathin seuraavasta levystä. Albumia saadaan vielä odotella jonkun aikaa, mutta pientä lohdutusta sekä esimakua myöhemmin kuluvan vuoden aikana ilmestyvästä levystä on tulossa jo 7. helmikuuta, jolloin yhtye julkaisee uuden 7″-singlen/digi-ep:n samana päivänä alkavan Euroopan-kiertueen kunniaksi.

Julkaisu kantaa nimeä Logic Ravaged by Brute Force ja se sisältää paitsi samannimisen uuden Napalm Death -biisin, myös Sonic Youth -lainakappaleen White Kross. Levystä otetaan pieniä, rajoitettuja painoksia erilaisia värivinyylejä (muun muassa sinisenä, vihreänä ja oranssina) ja se tulee saataville myös perinteisenä mustana vinyylinä sekä digitaalisena suoratoistopalveluihin.

”Kuten Napalm Deathille on tyypillistä, meillä on uudelle levylle tehtynä kasoittain eri tyylisiä biisejä. Kun tuli aika miettiä singleä, käännyimme Logic Ravaged by Brute Forcen puoleen – sen kylmyys ja epätoivo, jotka kitaroista ja laulusta huokuivat, puhuivat puolestaan. Ja koska harva lyö sointuja yhteen samalla tavalla kuin Sonic Youth, tämä cover nousi kuin itsestään joksikin isommaksi kuin pelkäksi coveriksi tai täytebiisiksi”, nokkamies Mark ”Barney” Greenway toteaa.

Napalm Deathin, EyeHateGodin, Misery Indexin, Rotten Soundin ja Batin yhteiskiertue alkaa siis 7. helmikuuta Saksan Oberhausenista ja kattaa muun muassa Itävallan, Hollannin, Ranskan ja Sveitsin. Pohjoismaihin saakka kiertue ei valitettavasti yllä.

Napalm Death announce a new 7” / Digital EP, start the pre-sale and will tour across Europe next month for the “Campaign…

Posted by Century Media Records on Friday, 17 January 2020