Oceanhoarse tankkien ja lieskojen keskellä – ysärihenkinen single sai kylkeensä ysärihenkisen videon

Kappale löytyy bändin 20.8. ilmestyvältä esikoisstudioalbumilta.

18.08.2021

Tulevana perjantaina (20.8.) kotimainen metalliorkesteri Oceanhoarse julkaisee ensimmäisen studiopitkäsoittonsa Dead Reckoning. Tänään levyltä tarjoillaan viime hetken maistiainen From Hell to Oblivion -singlen muodossa. Kappaleen tulta ja panssarivaunuja vilisevän musiikkivideon toteutuksesta vastaa niin Children of Bodomin kuin Ville Valonkin kanssa työskennellyt ohjaaja Ykä Järvinen.

”Täs on vuosikaudet ollut niin vahvat Jyrki-vajarit, että oli nasta raapia tankkien ja lieskojen seassa ysärikuvastoa mainioon ysärihenkiseen biisiin kuvitukseksi”, ohjaaja komentoi.

Yhtyeen oli tarkoitus juhlistaa albumia julkkarikeikalla 27.8. Helsingin On the Rocksissa, mutta keikka joudutaan perumaan aluehallintoviraston rajoitusten vuoksi. Keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan On the Rocksissa 26. joulukuuta järjestettävään Hoarsefest-tapahtumaan, jossa esiintyvät lisäksi Thy Row, Shereign ja Varjola. Liput voi halutessaan myös palauttaa 20.10. mennessä.

Joulukuisen Hoarsefest-tapahtuman lisäksi yhtyeen voi nähdä livenä 27. lokakuuta Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla yhdessä Bloodred Hourglassin, MyGrainin ja Balance Breachin kanssa.

Lisää luettavaa