Oceanhoarsen ensimmäinen single uudella laulajalla julki – Death Row Center ei ole aihepiiriltään sieltä pirteimmästä päästä

"Tiesimme, että Joonaksen debyytin täytyy ottaa luulot pois", kommentoi Ben Varon sinkkuvalintaa.

12.02.2019

Oceanhoarse aloittaa vuoden 2019 kiukkuisella singlejulkaisulla Death Row Center. Kappale on samalla viime syksynä remmiin astuneen uuden laulajan Joonas Kososen ensiesiintyminen bändin julkaisulla.

”Työstimme pieteetillä useampaa eri sinkkuvaihtoehtoa, koska tiesimme, että Joonaksen debyytin täytyy ottaa luulot pois ja tehdä kerralla selväksi, että Oceanhoarse on tällä hetkellä kovemmassa iskussa kuin koskaan”, kitaristi Ben Varon toteaa.

”Nyt, kun kuuntelen valmista lopputuotosta, teimme mielestämme juuri oikean ratkaisun sekä laulajan että biisin suhteen! Myös tuottaja-miksaaja Kari ’Huikka’ Huikuri teki loistotyötä puskiessaan meistä parhaat otot irti, ja Svante Forsbäckin masterointi kruunasi paketin. Soundaa niin helvetin hyvältä!”

Jos Oceanhoarsen aikaisemmat singlet eivät ole olleet aiheiltaan niitä pirteimpiä viisuja, ei Death Row Center tee tähän poikkeusta.

”Vaikka epäkohtia, kansankiihottajia sekä riistämistä on ollut aina, on irvokasta, kuinka nämä asiat ovat nykypäivänä entistä enemmän kaikkien nähtävinä ja tiedossa, mutta silti tuntuu, ettei asioita saada korjattua. Biisin nimi viittaa ’front row center’ -termiin, eli parhaisiin mahdollisiin katsomopaikkoihin mitä rahalla saa. Meillä kaikilla on tällä hetkellä eturivin paikat näihin meneillä oleviin junaonnettomuuksiin.”

Lisää luettavaa