Oceanhoarse löysi uuden laulajan – uusitun kokoonpanon ensiesiintyminen nähdään heti marraskuun alussa

Laulajaehdokkaista ei ollut pulaa.

30.10.2018

Oceanhoarsessa aukesi nokkamiehen paikka loppukesällä, kun laulaja Tommy Tuovisella todettiin vakava kuulon heikkeneminen. Tuovinen teki raskaan päätöksen lopettaa aktiivisen musiikkiuransa ja joutui näin astumaan syrjään vauhdikkaan startin ottaneen bändin riveistä.

Nyt Oceanhoarse tiedottaa löytäneensä uuden laulajan Saints for Mass Production -yhtyeestä tutun Joonas Kososen astuessa remmiin. Kososen tulikoe nähdään jo 10. marraskuuta, kun yhtye nousee lavalle Helsingin On the Rocksissa Freak Kitchenin lämmittelijänä.

”Laulajaehdokkaiden määrä yllätti meidät täysin, kuten myös tasokkaiden ja bändiä vailla olevien laulajien joukko. Kiitos kaikille, jotka laitoitte viestiä, äänititte demoja tai tulitte treenikselle asti kokeilemaan!”, kitaristi Ben Varon lähettää kiittelee.

”Joonas oli tuttu hahmo kaveribändi Saints for Mass Productionista, joten tiesimme toki jo ennakkoon, että taitoa löytyy. Putosimme silti perseillemme treenikämpällä Joonaksen vetäessä Fading Neonsin kanssamme ensimmäisen kerran. Se oli siinä. Tarjosimme hänelle pestiä siltä istumalta.”

Kososelle Oceanhoarseen hakeminen oli itsestäänselvää, kun hän kuuli laulajapestin vapautuneen. Hän sanoo olevansa vakuuttunut yhtyeen työmoraalista sekä asenteesta musiikkiin – ja toki biisitkin ovat kovia.

”On todella hienoa päästä ryhmään mukaan. Nyt olisikin tarkoitus sytyttää ensin Suomi ja sen jälkeen loppumaailma tuleen!”, Kosonen fiilistelee.

Lisää luettavaa