Oceanhoarsen kesäsingle kertoo saatanallisesta taudista – ”Ikävä kyllä uskon monen samaistuvan siihen”

The Intruder esittelee uuden puolen helsinkiläiskvartetista.

27.07.2018

Heavy metal -kvartetti Oceanhoarse tarjoaa helteiden vastapainoksi ankeutta neljännellä singlellään The Intruder. Tänään julkaistu väkivaltainen single on kitaristi Ben Varonin mukaan yksi koko bändin yhteisiä suosikkikappaleita.

”Biisi on myös toiminut viime aikoina keikkojemme aloitusrallina, jolla on saatu lämmöt saliin heti alkumetreiltä. Ilkeyttä, vaaraa, nopeutta ja melodiaa sopivassa suhteessa!”

Jos The Intruder ei sävellyksenä ole se pirtein kesähitti, eivät kappaleen lyriikat ainakaan auta asiaa. Biisi kertoo kaikessa yksinkertaisuudessaan taistelemisesta syöpää vastaan.

”Tämä saatanallinen tauti tuntuu osuvan joka ikisen lähipiiriin ennemmin tai myöhemmin, ja on yhtä helvettiä katsoa vierestä kun sinulle läheinen ihminen joutuu sisäistämään lääkäriltä kuulemansa diagnoosin. En osaa edes kuvitella miltä sen täytyy tuntua kun se osuu sinulle henkilökohtaisesti. Teksti syntyi viimeisimmän ’läheltä piti’ -tilanteen jälkeen. Ikävä kyllä uskon monen samaistuvan siihen.”

Oceanhoarsen kesään mahtuu vielä kolme keikkaa, joista ensimmäinen on jo huomenna Kuopion Henry’s Pubissa, RockCock-festivaalien jatkobileissä. Oceanhoarse polkaisee jatkot käyntiin puoliltaöin, jonka jälkeen Bloodred Hourglass viimeistelee kurituksen klo 01 alkaen.

Oceanhoarse keikkakalenteri näyttää kokonaisuudessaan tätä kirjoittaessa seuraavalta:

28.7. –  Henry’s Pub, Kuopio
4.8. – Saarihelvetti, Tampere
10.8. – Dark River Festival, Kotka

Lisää luettavaa