”Me olemme kristinuskon vihollisia” – The Black Dahlia Murder esittelee uuden singlen ja tulevan albumin

22.08.2017

Levyjä tasaisesti kahden vuoden välein julkaissut yhdysvaltalaisbändi The Black Dahlia Murder on jälleen uuden kiekon kimpussa.

6. lokakuuta ilmestyvä albumi on ristitty Nightbringersiksi ja sen kerrotaan olevan yhtyeelle tuttuun tyyliin sulava sekoitus death metalia ja useita eri äärimetallityylejä. Levy esittelee myös Cannabis Corpsesta tutun kitaristin Brandon Ellisin, joka astui Black Dahlia Murderin matkaan viime vuoden puolella.

Laulaja Trevor Strnadin mukaan kiekon sanoitukset käsittelevät niin ikään Black Dahlia Murderille entuudestaan tuttuja teemoja.

– Death metal ja yöaika ovat minulle synonyymeja, Strnad selventää.

– Me hallitsemme pimeää aikaa, jota kiltit kristityt pelkäävät. Monet arkaaiset ihanteet, kuten avioliitto ja yksiavioisuus, tulevat kristinuskosta ja minusta death metal on aina harannut tätä kaikkea vastaan.

– Tämä on pahisten musiikkia, koska me olemme kristinuskon vihollisia; sen kaiken, mikä on hyvää ja perinteistä. Death metal on vapaa-ajattelijoille, se näyttää ihmisille sisäisen voiman ja oman tahdon tien sen sijaan, että kertoisi mitä tehdä ja kuinka elää pelossa. Kappaleet kuten nimikkobiisi ja Kings of the Nightworld kertovatkin valveutuneiden ihmisten noususta taisteluun.

1. Widowmaker
2. Of God and Serpent, Of Spectre and Snake
3. Matriarch
4. Nightbringers
5. Jars
6. Kings of the Nightworld
7. Catacomb Hecatomb
8. As Good as Dead
9. The Lonely Deceased

Lisää luettavaa